Malwa 980 – un nou harvester compact cu 8 roți pentru rărituri

MEq
By MEq iulie 13, 2022 15:17

Malwa 980 – un nou harvester compact cu 8 roți pentru rărituri

Malwa s-a bucurat de o dezvoltare excepțională de la lansarea gamei 560, în 2013/14. Drumul acestui producător de la poziția de challenger la cea de brand consacrat pe piața din Suedia a durat doar cinci ani, iar interesul din mai multe țări a crescut atât de puternic încât una din două utilaje produse merge acum către piețele de export.

Arboreturile din alte țări diferă adesea de cele din regiunea nordică, remarcându-se, de exemplu, prin creșterea mai rapidă, dimensiunea medie mai grosieră a trunchiului, mai multe specii de arbori și o proporție mai mare de lemn de esență tare. Prin urmare, discuțiile cu clienții din străinătate includ adesea solicitări pentru un utilaj puțin mai mare decât gama Malwa 560. De asemenea, marca Malwa deservește clienți din sectorul cunoscut sub numele „plantation forestry”, unde creșterea este extrem de rapidă.

Pe piața internă, atât companiile forestiere, cât și antreprenorii au cerut utilaje Malwa mai mari, cu motoare mai puternice – parțial pentru a permite operarea în medii mai aspre și parțial pentru a facilita manipularea arborilor doborâți și deteriorați de fenomenele naturii (furtuni).

Odată cu introducerea noului harvester compact 980, operatorii de utilaje mai mari au ocazia de a experimenta versatilitatea acestui model și grija pentru teren la un nivel cu totul nou.
Noul harvester compact cu 8 roți a avut premiera în această primăvară, cu ocazia târgului Elmia Wood 2022. Cu mai multe detalii despre noul utilaj forestier vom reveni intr-un material viitor.

MEq
By MEq iulie 13, 2022 15:17