Tigercat introduce skidderul 612 cu troliu dublu

MEq
By MEq martie 21, 2023 22:11

Tigercat introduce skidderul 612 cu troliu dublu

Story Highlights

  • Tigercat 612
  • skidder
  • tractor articulat forestier
  • utilaje forestiere
  • Tigercat 612 dual winch skidder

Related Articles

Utilajul este special conceput pentru a lucra în aplicații de recoltare selectivă, pentru extragerea lemnului de mare valoare în condiții de teren abrupt sau sensibil. Platforma skidderului Tigercat 612 a fost creată pentru a gestiona funcțiile de extragere în aplicații dificile de tăieri selective în teren, păstrându-și valoarea și calitatea reziduală. Utilajul poate fi echipat cu un troliu dublu, un scut spate mobil și un sistem de ghidare, precum și cu un braț de macara cu graifer și lamă frontală cu clești.

Tractorul articulat forestier 612 este echipat cu un motor Tigercat FPT N67 Stage V, care dezvoltă 155 kW (208 hp). Împreună cu eficientul sistem de transmisie de la Tigercat, TAF-ul 612 se descurcă în mod impresionant în condiții adverse de teren, reducând la minimum patinarea roților.

Silueta îngustă îi permite navigarea ușoară pe trasee înguste și în teren accidentat. Scutul mobil poate fi folosit ca ancoră în timpul extragerii lemnului. Troliul dublu și sistemul de ghidaj mobil permit operatorului un control independent asupra a două cabluri separate atunci când lucrează în condiții înguste. Macaraua opțională pentru sarcini grele și lama frontală cu clești oferă și mai multă versatilitate pentru extragerea, manevrarea și sortarea buștenilor.

Cabina operatorului este spațioasă, cu geamuri de mari dimensiuni care oferă linii de vedere clare. Confortul include un suport pentru pahare cu temperatură controlată și zone de depozitare dedicate. Un element cheie pentru ergonomia și operarea eficientă a utilajului forestier este scaunul Turnaround. Acesta asigură un confort sporit, linii de vizibilitate clare și o intrare/ieșire ușoară de pe ambele părți ale utilajului. Operatorul se bucură de controlul deplin al tuturor funcțiilor skidderului, în orice poziție într-un interval de 220°.

MEq
By MEq martie 21, 2023 22:11