Testarea noilor camioane DAF, distinse cu trofeul „International Truck of the Year” 2018

MEq
By MEq mai 25, 2018 16:09

Testarea noilor camioane DAF, distinse cu trofeul „International Truck of the Year” 2018

EVW Holding a adus noile configurații ale modelului DAF „Pure Excellence” în proximitatea clienților. Flota oficială demo de camioane a producătorului olandez DAF, aflată într-un circuit prin Europa, a făcut un adevărat tur de forță prin România, în perioada 8-18 mai, desfășurând nu mai puțin de patru evenimente, în locații diferite din țară.

Producătorul olandez a facut cunoscute îmbunătățirile semnificative și beneficiile noului model de camion, printre care: reducerea consumului de combustibil cu până la 7%, un interval de revizie de 200.000 km, 100 kg în plus de încărcătură utilă, confort sporit pentru șofer și siguranță crescută. În plus, au fost prezentate noi configurații, fiecare cu utilizările și aplicațiile practice specifice.

Datorită interesului crescut pentru această generație de camioane DAF, EVW Holding a decis să fie în proximitatea utilizatorilor locali, partenerilor și potențialilor clienți, etalând o serie de patru evenimente locale. Au fost selectate orașele Arad, Cluj-Napoca, București și Brașov datorită portofoliului specific de colaboratori și potențialului de dezvoltare, dar și datorită faptului că reprezintă poli regionali de creștere a business-ului cu camioane, piese, service și anvelope.

Fiecare eveniment a inclus o prezentare a îmbunătățirilor semnificative aduse noilor motoare și sisteme DAF, implicit a avantajelor reale conferite de camioanele DAF din gama „Pure Excellence”. Aceste progrese se traduc în reducerea uzurii motorului, a consumului de combustibil și în maximizarea timpului de exploatare, ducând în final la economii importante de costuri pentru proprietarul camionului.

Punctul de actracție l-au reprezentat sesiunile test-drive ale diferitelor configurații, participanții putându-se convinge de confortul sporit din cabină, de silențiozitatea noilor motoare și de manevrabilitatea și robustețea acestor camioane. În fiecare locație au fost disponibile pentru testare următoarele unități: DAF XF FT SSC 530 D cu semiremorcă Krone, DAF CF 8×4 FAD 480 cu basculantă KH Kipper și DAF LF FA 170 cu suprastructură Tal Techniek și lift Dhollandia. Acestea au fost testate în condiții de exploatare ce simulează folosirea lor în business-ul de zi cu zi: autostradă și șosea, drum de macadam cu denivelări, respectiv condiții urbane – străzi înguste, sensuri giratorii, parcări.

Core business-ul EVW Holding este și va rămâne sectorul after-sales. De aceea, în cadrul evenimentelor a fost disponibil un vehicul special – un DAF CF FAN 340 cu suprastructură de expunere piese. În acest adevărat show-room în miniatură au fost expuse piese DAF și TRP din oferta uzuală, completată cu oferta EVW de anvelope noi și reșapate. De asemenea, EVW Holding a avut ca parteneri – pentru o parte din evenimente – și companiile WebEye și Raiffeisen Leasing, care și-au prezentat ofertele de servicii specifice – telematics și finanțare.

MEq
By MEq mai 25, 2018 16:09