Terex Tower Cranes introduce noua macara turn Flat Top CTT 152-6

MEq
By MEq februarie 19, 2024 16:01

Terex Tower Cranes introduce noua macara turn Flat Top CTT 152-6

Terex Tower Cranes a lansat noua macara turn Flat Top CTT 152-6, stabilind noi standarde de performanță, siguranță și eficiență în industria construcțiilor. Cu caracteristici inovatoare și tehnologie avansată, această macara extinde oferta Terex Tower Cranes City Class și va duce șantierele la un alt nivel.

Terex Tower Cranes introduce noua macara turn Flat Top CTT 152-6Performanță și conformitate optimizate
Proiectată cu accent pe performanța îmbunătățită a diagramei de sarcină, macaraua turn CTT 152-6 introduce două opțiuni de troliu puternice: de 18 kW și 22 kW, oferind capacități de ridicare excepționale și viteze de până la 104 m/min. Macaraua are o capacitate maximă de 6 t cu o diagramă de încărcare competitivă și o sarcină la vârf de 1,7 t (sau de 1,91 t cu sistemul Terex Power Plus). Tehnologia sa de rotire T-Torque cu setări personalizabile oferă mișcări eficiente, precise și line, în timp ce sistemul Terex Power Match (TPM) reduce consumul de energie electrică, făcând-o prietenoasă cu mediul și rentabilă.

CTT 152-6 se conformează reglementărilor EN14439-Rev1, asigurând cele mai înalte standarde de siguranță și fiabilitate. Configurațiile sale flexibile de braț (de la 25 m la 60 m), de turn și de șasiu oferă versatilitate și adaptabilitate pentru a se potrivi diferitelor nevoi de șantier, cu înălțimi ale turnului de până la 61,2 m.
Funcțiile opționale, precum platforma telematică T-Link, ușurează gestionarea de la distanță a flotei de macarale și oferă date în timp real pentru a evalua performanțele macaralei și a optimiza eficiența pe șantierele de construcții.

Terex Tower Cranes introduce noua macara turn Flat Top CTT 152-6Instalare simplificată, întreținere și transport
Îmbunătățirile de design includ o conexiune fixată între braț și unitatea de rotire, împreună cu eliminarea coșului de balast al contra-brațului. Acest lucru permite întregului ansamblu de braț să fie asamblat fără efort la nivelul solului. În plus, atât cablul de ridicare, cât și cablul căruciorului pot fi instalate de la sol. Fiecare secțiune de braț are o linie de siguranță pre-asamblată și independentă, care sprijină în plus montarea sigură și rapidă.

Întreținerea este ușurată de echiparea macaralei turn cu pasarele cu grătar, platforme, balustrade de siguranță în interiorul brațului și contra-bratului, împreună cu un dulap electric de distribuție cu platformă dedicată pe unitatea de rotire, pentru o accesibilitate maximă la toate componentele. De asemenea, pentru un plus de confort, întreaga parte superioară a macaralei turn CTT 152-6 poate fi transportată în trei camioane sau 4 containere HC 40, simplificând logistica și reducând costurile de transport.

Terex Tower Cranes introduce noua macara turn Flat Top CTT 152-6Mediu de lucru sigur și confortabil
Cabina S-Pace asigură confort și eficiență operatorului, cu o suprafață vitrată mărită ce asigură o vedere panoramică. Designul ergonomic și comenzile intuitive sprijină operatorul să lucreze cu precizie și încredere. Având scaun reglabil, difuzoare audio stereo, sisteme de încălzire și răcire încorporate, cabina S-Pace creează un spațiu de lucru primitor pentru operator, chiar și pe durata turelor prelungite.

Sistemul de lift pentru operator T-Lift Crane, instalat pe exteriorul turnului de macara, crește siguranța și eficiența operatorului, cu opțiuni de urcare rapidă de până la 40 m/min și o capacitate pentru două persoane. Acesta nu numai că facilitează accesul convenabil la stația de lucru (cabină), dar permite și accesul rapid pentru echipele de întreținere și asistență. Construcția sa robustă, frâna de siguranță la exces de viteză și sistemul de siguranță la suprasarcină subliniază și mai mult angajamentul Terex față de bunăstarea operatorului și eficiența șantierului.

„Modelul nostru CTT 152-6 este un progres semnificativ în termeni de performanță, siguranță și eficiență”, a declarat Luca Grisenti, Engineering Director, Terex Tower Cranes. „Angajamentul nostru de a simplifica procesul de instalare și de a crește accesibilitatea pentru întreținere subliniază receptivitatea noastră la feedback-ul clienților. Sunt convins că macaraua turn CTT 152-6 vă deservi clienții în diferitele lor proiecte, cu siguranță și eficiență.”

MEq
By MEq februarie 19, 2024 16:01