Noul 973 întregește gama actualizată de încărcătoare frontale pe șenile Cat

MEq
By MEq martie 20, 2024 12:12

Noul 973 întregește gama actualizată de încărcătoare frontale pe șenile Cat

Un încărcător frontal pe șenile este un utilaj care poate face totul – curățare, încărcare, săpare, transport, umplere și multe altele – chiar și în condiții de teren greu sau alunecos. Noul încărcător frontal pe șenile Cat 973 combină versatilitatea de neegalat cu eficiența cu până la 10% mai bună a consumului de combustibil, productivitatea crescută, îmbunătățirile cabinei și tehnologia opțională Payload. Cu o putere de 275 hp (205 kW), utilajul are o masă operațională de 29.892 kg și înlocuiește modelul anterior 973K. Noul 973 se alătură modelelor Cat 953 (160 hp/119 kW) și Cat 963 (202 hp/151 kW) din gama de încărcătoare frontale pe șenile Cat.

Noul 973 întregește gama actualizată de încărcătoare frontale pe șenile CatOperare ușoară
Deși 973 este cel mai mare încărcător frontal pe șenile din industrie, rămâne agil și ușor de operat. Cabina actualizată are scaun cu suspensie și cotiere/comenzi reglabile. Display-ul tactil intuitiv de 10 inch (254 mm) este ușor de utilizat și afișează imagini de la camera retrovizoare standard de înaltă definiție. Funcția Slope Indicate ușurează operarea, afișând pe display orientarea principală a utilajului (înainte/înapoi) și înclinarea transversală.

Opțiunea de comandă prin joystick este familiară operatorilor experimentați, obișnuiți cu comenzile de pe skid steere (SSL) / încărcătoare compacte pe șenile (CTL). Indiferent de schema de control aleasă, operatorii pot seta răspunsul uneltei de lucru (cupă, furci) – fin, normal, grosier – pentru a se potrivi preferințelor operatorului sau aplicației. Funcțiile repetitive de ridicare, coborâre, greblare, basculare și flotant pot fi presetate, pentru a ușura unele lucrări precum încărcarea camioanelor. Răspunsul mai fin al atașamentului și al virării, precum și performanța îmbunătățită a direcției oferă un control mai bun.

Profitul este suma dintre productivitate și un consum mai mic
Încărcătorul frontal pe șenile 973 este propulsat de un motor Cat C9.3B. Consumul de combustibil este redus cu până la 10% în modul Auto, care va adapta turația motorului în funcție de sarcină. Modul Eco va folosi o turație și mai mică pentru o reducere suplimentară a consumului de combustibil în aplicațiile cu sarcini mai ușoare. Modul Power va menține turația ridicată a motorului, pentru o disponibilitate de putere în orice moment.

Opțiunea de cupă din Seria Performance crește productivitatea cu până la 20%. De asemenea, cupla rapidă opțională Fusion permite înlocuirea rapidă a uneltei de lucru. O varietate de cupe, furci și alte unelte de lucru se potrivesc atât pe încărcătoarele frontale pe șenile, cât și pe încărcătoarele frontale pe roți sau pe alte utilaje compatibile cu sistemul de cuplă rapidă Fusion.

Cupele vin din fabrică cu elemente de uzură (vârfuri/adaptoare/sisteme de blocare) Advansys. Vârfurile Advansys sunt construite pentru o productivitate maximă și cel mai mic cost al ciclului de viață al cupei. Sistemul de prindere „hammerless” înseamnă că îndepărtarea și instalarea pieselor de uzură se fac rapid și sigur, fără unelte speciale.

Noul 973 întregește gama actualizată de încărcătoare frontale pe șenile CatConfiguratiile de tren de rulare Low Ground Pressure (LGP), Waste Handling/Demolition și Ship Hold vin echipate din fabrică și presupun trenuri de rulare specializate, protecții și alte caracteristici proiectate pentru a aborda cele mai grele lucrări. Configurația Steel Mill (pentru oțelării) a lui 973 include o cabină specializată, rezervor izolat, din oțel, tren de rulare pentru temperaturi ridicate și izolație la nivelul întregului utilaj, ceea ce îl face potrivit pentru manipularea zgurii.

Cat Payload
Tehnologia Cat Payload oferă informații precise despre sarcina cupei, permițând cântărirea din mers, ceea previne supra-încărcarea sau sub-încărcarea. O precizie mai mare de încărcare reduce timpii de ciclu, economisind timp, forță de muncă și costurile cu combustibilul.

Conectați-vă pentru o eficiență mai mare
Tehnologia sistemului telematic Cat Equipment Management simplifică gestionarea șantierelor – prin colectarea datelor generate de utilaje, materiale și oameni – și o valorifică în formate personalizabile.
Product Link colectează automat și precis date de la utilaje – orice tip și orice brand – care pot fi vizualizate online prin intermediul aplicațiilor web și mobile.
Acces la informații, oriunde și oricând, cu VisionLink. Dealer-ul Caterpillar poate ajuta la configurarea unui abonament personalizat, disponibil cu raportare celulară sau prin satelit (sau ambele).
Aplicația mobilă Cat ajută la gestionarea activelor – în orice moment – chiar de pe un smartphone.
Depanarea la distanță (Remote Troubleshoot) economisește timp și bani, permițând dealer-ului Cat să efectueze teste de diagnosticare de la distanță. Funcția Remote Flash actualizează software-ul de la bord fără ca un tehnician să fie prezent, ceea ce reduce timpul de actualizare cu până la 50%.
Application Profile și Operator ID salvează setările preferate ale utilajului.
Machine Security – Passcode (Siguranța Utilajului – Codul de acces) oferă un nivel suplimentar de securitate, ca opțiune, solicitând operatorului introducerea unui ID înainte de pornirea utilajului.

MEq
By MEq martie 20, 2024 12:12