Tehnologia Cat Stable Blade spune stop trepidațiilor lamei autogrederului

MEq
By MEq iulie 5, 2017 10:49

Tehnologia Cat Stable Blade spune stop trepidațiilor lamei autogrederului

Controlul mişcărilor pe verticală ale utilajului reprezintă o preocupare zilnică pentru operatorii de autogredere. Și deşi nimeni nu agreează acest efort continuu, cei mai mulţi s-au obişnuit cu ideea. Ceea ce este neplăcut. Asta pentru că trepidațiile utilajului ameninţă linia solului (adâncimea de tăiere). Iată 5 motive pentru eliminarea trepidațiilor lamei la un autogreder Caterpillar, folosind tehnologia Cat Stable Blade:

1. Duc la refacera lucrării. De îndată ce utilajul începe să exercite mişcări verticale, suprafața care urmează a fi nivelată este deteriorată de lamă. Asta înseamnă că operatorul va trebui să mai facă o altă trecere sau două – poate chiar mai multe – pentru a îndeplini specificațiile cerute.
2. Duc la creşterea consumului de combustibil. Cu fiecare trecere suplimentară, consumul de combustibil creşte şi, odată cu el, şi costurile.
3. Încetinesc munca. Mai multe treceri necesită mai mult timp. Iar mai mult timp înseamnă bani mai mulți.
4. Reduc durata de viață a componentelor. Salturile utilajului accelerează uzura componentelor, crescând totodată riscul uzurii premature.
5. Suprasolicită operatorul. Productivitatea scade atunci când un operator petrece ore îndelungate într-un mediu cu trepidaţii, concentrat în mod specific pe creșterea și reducerea vitezei accelerației, pentru a gestiona mişcările verticale ale maşinii.

Dacă sunteți gata să spuneţi stop trepidațiilor, luați în considerare echiparea autogrederului cu tehnologia Cat Stable Blade. Acest sistem exclusiv, special dezvoltat pentru autogredere, detectează mişcările pe verticală ale utilajului înaintea operatorului și reduce automat viteza mașinii înainte ca aceasta să provoace daune care să genereze costuri mai mari.
Antreprenorii și utilizatorii de autogredere afirmă că această tehnologie ușor de utilizat economisește timp, reduce costurile și scade consumul de combustibil cu până la 14%. Stable Blade este disponibilă ca opțiune pe noile autogredere Cat seria M 3 sau pentru instalare ulterioară pe modelele mai vechi din seria M.

MEq
By MEq iulie 5, 2017 10:49