Tadano achiziționează Nagano Industry

MEq
By MEq decembrie 18, 2023 19:18

Tadano achiziționează Nagano Industry

Story Highlights

  • Tadano
  • Nagano Industry
  • platforme de lucru la inaltime autopropulsate pe senile
  • self-propelled crawler aerial work platforms

Related Articles

Tadano Ltd. a anunțat recent încheierea cu succes a procedurilor de achiziție integrală a Nagano Industry Co., Ltd. Fondată în 1968, compania japoneză Nagano oferă produse foarte specializate, utilizate într-o gamă largă de domenii, precum: construcții și inginerie civilă, fabrici, construcții navale și diverse aplicații de mentenanță, având o gamă extinsă de echipamente autopropulsate pentru lucrări la mare înălțime.

Tadano achiziționează Nagano IndustryCompania Nagano Industry este renumită în Japonia pentru portofoliul de platforme de lucru aeriene, ceea ce o va face un activ de preț în cadrul Grupului Tadano. Fiind un nume de încredere în industrie, Tadano a livrat în mod constant platforme de lucru aeriene de ultimă generație pentru a răspunde nevoilor diverse ale clienților săi. Această achiziție strategică marchează însă un moment important pentru Tadano și clienții săi, deoarece sporește capacitatea companiei de a oferi o gamă mai largă de soluții.

Nagano Industry Co., Ltd. aduce în Grupul Tadano o bogată experiență și o reputație excelentă ca producător de top de platforme aeriene autopropulsate pe șenile. Achiziția va aduce în oferta Tadano vehicule autopropulsate de lucru la înălțime – o categorie foarte căutată la nivel global. Cu o cotă de piață de peste 30% în Japonia pentru platformele de lucru aeriene montate pe șasiu de camion, Tadano este gata să folosească tehnologiile de dezvoltare și producție ale Nagano pentru a stimula și mai mult creșterea în segmentul echipamentelor de lucru la înălțime.

Integrarea Nagano în Grupul Tadano reprezintă un nou capitol de creștere și colaborare, consolidând strategia Tadano în sectorul platformelor de lucru aeriene. Pe măsură ce Tadano își continuă evoluția, compania rămâne dedicată principiilor sale privind excelența, inovația și valoarea pentru clienți.

MEq
By MEq decembrie 18, 2023 19:18