Suită de utilaje Doosan, la ConExpo 2017

MEq
By MEq februarie 21, 2017 22:53

Suită de utilaje Doosan, la ConExpo 2017

La ConExpo-CON/AGG, Doosan Construction Equipment va expune mai multe tipuri de utilaje. Astfel, printre produsele constructorului sud-coreean se vor regăsi: excavatoare pe șenile și cu roţi, încărcătoare frontale pe pneuri și camioane articulate (ADT), precum și o varietate de echipamente pentru excavatoare și încărcătoare frontale.

Excavatoare
Doosan oferă o linie completă de excavatoare fiabile și durabile, de la 14 tone în sus – nu mai puţin de 15 modele de excavatoare pe șenile și 6 modele pe roți. Aceste excavatoare variază de la modelul de 14 tone, DX140LC-5, până la cel mai mare, de 54 tone, DX530LC-5. Fiecare oferă operatorilor performanțe optime, fiabilitate, eficiența consumului de combustibil și o întreținere simplă. De asemenea, Doosan aduce şi două modele pe șenile și unul cu roți de tipul reduced tail swing (rază redusă de pivotare) pentru operarea pe şantiere limitate ca spaţiu.

Încărcătoare frontale
Acestea excelează în aplicații de săpare, încărcare și ridicare. Fiecare dintre cele 10 modele oferă performanţe deosebite, fiabilitate, un consum eficient de combustibil, confort pentru operator și mentenanţă ușoară. În plus, multe modele sunt disponibile în configurația high-lift, pentru o înălțime mai mare de ridicare şi descărcare.
Doosan oferă două modele de cinematică de braț: Z-bar și paralelă (tool carrier). Cele două modele tool carrier – DL200TC-5 și DL250TC-5 – sunt proiectate cu brațe de ridicare paralele pentru mai multă versatilitate și capabilități multiple de prindere a ataşamentelor. Un sistem opțional de cuplă rapidă face schimbarea atașamentelor o operațiune rapidă și ușoară.

Camioane articulate
Transportă mai mult material în mai puțin timp – este doar una dintre multele beneficii ale ultimei generații de camioane articulate Doosan (ADT). Cele două modele – DA30-5 și DA40-5 – oferă capacități de încărcare excelente, împreună cu o putere superioară și tracțiune. Fiecare mașină este proiectată pentru a păstra permanent contactul pneurilor cu solul, datorită boghiului spate tandem, inelului de pivotare amplasat frontal, cadrului posterior înclinat și suspensiei față. Camioanele articulate Doosan au tracţiune integrală permanentă, pentru o tracțiune excelentă în toate aplicațiile.
Cu o experiență de peste 40 de ani, acestea sunt printre cele mai eficiente camioane articulate din industrie în ceea ce priveşte consumul de combustibil, fiind ideale pe șantiere de construcții, în proiecte de drumuri și excavare în masă, precum și în aplicaţii de minerit și carieră.

Încărcătorul forestier DX380LL-5
DX380LL-5 a fost proiectat pentru aplicații forestiere solicitante, precum manipularea, sortarea şi încărcarea buştenilor. Noul încărcător forestier are o masă de aproximativ 51 t şi este acţionat de un motor diesel de 318 hp, conform cu standardul de emisii Tier 4. Cu un cuplu de rotaţie ridicat și o deschidere a braţului la nivelul solului de aproximativ 13,5 m, DX380LL-5 este pregătit pentru performanţe de vârf, atunci când lucrează pe suprafeţe forestiere mari.

MEq
By MEq februarie 21, 2017 22:53