SMP Parts se alătură Open-S Alliance ca membru cu drepturi depline

MEq
By MEq ianuarie 12, 2022 17:43

SMP Parts se alătură Open-S Alliance ca membru cu drepturi depline

Cererea de cuple rapide complet automate pentru excavatoare continuă să crească la nivel global. Open-S este un standard comun al interfețe hidraulice dintre cupla rapidă, rotorul basculant (tiltrotator) și uneltele de lucru. Folosind un standard comun, operatorii de utilaje și antreprenorii pot alege mai ușor cuplele rapide, tiltrotatoarele și uneltele de lucru de la oricare dintre producătorii ce respectă acest standard, având garanția că vor putea fi interconectate.

SMP Parts este un producător de rotoare basculante și cuple rapide cu sisteme complete de montare pe excavatoare. Compania operează în Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Germania, Anglia, SUA și țările Benelux, cu un număr de dealeri în fiecare țară. Toată dezvoltarea și producția sunt efectuate în fabrica din Ilsbo, Suedia.

„Standardizarea este o componentă importantă a îmbunătățirii experienței utilizatorului și a siguranței sporite a clienților noștri. Devenind membri ai Alianței Open-S, ne asumăm responsabilitatea de a crea un standard global prin care siguranța produselor nu trebuie să fie niciodată compromisă”, spune Patrik Lindqvist, CEO și Președinte al SMP Parts.

„Mereu am avut un obiectiv clar la SMP Parts, acela de a fi unul dintre furnizorii incluși în Alianța Open-S, tocmai pentru că astfel ne va crește competitivitatea și pentru că va oferi clienților noștri finali mai multe oportunități de a folosi produsele SMP”, a spus Mattias Andersson, Chief Technical Officer la SMP Parts.

Open-S Alliance este o organizație independentă care își propune să protejeze la nivel global interschimbabilitatea uneltelor de lucru și a atașamentelor cu acţionare hidraulică pentru excavatoare. Cele trei niveluri de membralitate sunt: Full Member, Associate Member și Supporting Member, diferența fiind dată de produsele Open-S – dacă sunt dezvoltate, produse intern sau achiziționate. SMP Parts se alătură ca Full Member.

SMP Parts upgradează branding-ul de produs
SMP Parts schimbă culorile rotoarelor basculante, de la albastru deschis la o nuanță mai închisă și mai premium. De asemenea, culoarea gri actuală va deveni un gri mai neutru, cu luciu redus. De asemenea, ghearele de pe tiltrotatoare nu vor mai fi roșu aprins, ci vor purta aceeași culoare gri ca și celelalte detalii gri de pe tiltrotatoare.

„Vom menține accentul pe durabilitate, siguranță și calitate; deși ar putea fi considerată o schimbare minoră, ajustarea cromatică (…) face ca produsele să fie mai rezistente la zgârieturi și murdărie și reduce riscul unor reflexii perturbatoare. Acest lucru, la rândul său, crește calitatea produselor noastre și siguranța”, a spus Patrik Lindqvist, Președinte și CEO al SMP Parts.
În ton cu noua cromatică, branding-ul de produs (precum semnele și autocolantele) va fi și el înlocuit cu altele ce poartă noul logo al companiei.

MEq
By MEq ianuarie 12, 2022 17:43