Sistem LPS Topcon pentru finisoare de beton

MEq
By MEq aprilie 8, 2016 10:47

Sistem LPS Topcon pentru finisoare de beton

Topcon Positioning Group a anunţat un sistem de poziționare locală (LPS) pentru finisoare de beton. Sistemul LPS este proiectat pentru a oferi o soluție wireless de pavare, atunci când semnalele GNSS sunt blocate sau nu sunt disponibile. Acesta utilizează mai multe staţii robotice Topcon PS (de urmărire a două prisme montate pe finisorul de beton) pentru direcție și controlul elevației.

„Acest sistem robotizat nu se confruntă cu întreruperi ale senzorilor din cauza podurilor sau a spaţiilor de pavare înguste, inclusiv parapeţi fonici și trafic activ în zona proiectului principal, care ar putea fi o problemă în utilizarea GPS-ului”, a declarat Brian Longobardo, manager sisteme de construcții de drumuri Topcon 3D.
Sistemul LPS utilizează un nou receptor (receiver) MC-I4 cu LongLink pentru comunicații locale între roboți. „Staţiile robotice multiple pot fi de configurare înainte pentru tranziții line și fără a fi nevoie să se oprească pentru a comuta la staţiile totale. Adesea, un antreprenor trebuie să reducă la minimum opririle utilajului pentru a se încadra în timpii stabiliţi ai proiectului. Staţiile furnizează date foarte precise către sistemul de control al finisorului, iar rezultatul este impresionant”, a mai spus Longobardo.

MEq
By MEq aprilie 8, 2016 10:47