Seria Hyster UT se extinde cu stivuitoare cu capacități de până la 7 t

MEq
By MEq mai 10, 2023 15:43

Seria Hyster UT se extinde cu stivuitoare cu capacități de până la 7 t

Hyster a lansat o nouă serie de stivuitoare cu motoare termice (IC) cu capacități de până la 7 tone, potrivite pentru o gamă largă de operațiuni de manipulare. Cele mai recente completări în seria Hyster UT vor ajuta la efectuarea operațiunilor simple, menținând în același timp costurile scăzute și productivitatea ridicată.

Stivuitoarele Hyster H4.0-5.0UT și H5.0-7.0UT6 sunt o completare versatilă a gamei actuale UT de stivuitoare cu motoare cu combustie internă. Această serie este potrivită în operațiunile care necesită stivuitoare ușor de utilizat, cu un cost redus de proprietate.

„Aceste stivuitoare sunt ideale pentru sarcini mai puțin grele”, spune Eva Nachtergaele, Solutions Manager EMEA, Hyster. „Seria UT răspunde acestei necesități la un preț atractiv, oferind clienților noștri o opțiune mai mare pentru a găsi stivuitorul potrivit aplicației lor specifice.”

Cu capacități de la 4 până la 7 tone și cu o gamă de opțiuni de echipamente frontale, stivuitoarele Hyster H4.0-5.0UT și H5.0-7.0UT6 sunt proiectate și construite pentru a atinge un echilibru optim între un cost scăzut de operare și o productivitate ridicată. Stivuitoarele sunt echipate cu motoare industriale Kubota SI și CI durabile și de înaltă calitate, conforme ultimul standard european de emisii Stage V.

Diferitele aplicații (comercializarea de materiale de construcții, fabricarea de componente din metal sau atelierele de prelucrare, precum și unele operațiuni de producție) vor găsi în aceste modele stivuitoarele potrivite, ușor de operat, întreținut și întreținut.

La noile stivuitoare Hyster, vizibilitatea prin catarg ajută la creșterea productivității, permițând operatorilor să aibă „sub ochi” încărcătura, dar și să vadă înainte, în timpul deplasării. Operatorul este protejat de apărătoarea rezistentă de deasupra, iar pentru operațiuni în spații înguste, volanul reglabil asigură o bună manevrabilitate.

Operarea fiabilă și uzura redusă sunt atinse prin folosirea unor componente de înaltă calitate, prin filtrarea eficientă și răcirea suficientă, toate acestea contribuind la un cost scăzut de proprietate. Disponibilitatea rapidă a pieselor de schimb, componentele ce pot fi înlocuite între diferitele modele de stivuitoare și zona mare de acces pentru service și reparații contribuie, de asemenea, la reducerea cerințelor și costurilor de întreținere.

Display-ul LCD de 3,5 inch oferă o vizualizare convenabilă a datelor afișate când utilajul este condus/operat. Scaunul cu suspensie completă oferă confort, iar treapta joasă asigură un acces facil în timpul turelor aglomerate.

MEq
By MEq mai 10, 2023 15:43