Sennebogen își extinde gama cu o nouă macara telescopică de 30 t

MEq
By MEq mai 30, 2017 14:56

Sennebogen își extinde gama cu o nouă macara telescopică de 30 t

Noua macara telescopică pe șenile 633 (30 tone capacitate) extinde gama de produse Sennebogen cu un alt model pick & carry. Utilajul satisface cerințele clienților de manevrabilitate și eficiență, având precizie, capacitate mare de ridicare și o construcție robustă.

Noua Sennebogen 633 se potrivește perfect între modelele de macarale telescopice 613 și 643. Aceasta extinde seria de macarale telescopice pe șenile pentru lucrări în desfășurare în construcții de clădiri, alimentare cu energie și construcții de tuneluri, având o amprentă compactă.

Flexibilitate maximă cu braţul Full-Power
Braţul cu trei secțiuni poate fi extins continuu și retras pe o lungime de 25,2 m. Ca în cazul tuturor utilajelor din această serie, este proiectat ca un braț puternic, ce poate fi utilizat la sarcină completă (pick & carry) și se rotește la 360 de grade. Acest sistem robust, fără întreținere, permite extinderea și retragerea continuă. Înălțimea maximă la cârlig, cu brațe oscilante de 6,5 m și 13 m se ridică la un total de 38 m. Macaralele telescopice Sennebogen sunt, în general, rapide și agile la orice lungime, oferind un avantaj decisiv, în special atunci când lucrează cu lungimi diferite ale brațului.

Operare variabilă şi economică
Datorită trenului rulare pe șenile, 633 se poate manevra uşor în teren dificil. Utilajul poate fi variabil condus chiar și sub sarcină maximă, grație manevrabilităţii excelente. De asemenea, poate lucra pe o pantă de până la 4 grade, iar rola șenilei poate fi reglată hidraulic pe trei intervale de lățime. Având 10,6 m lungime și 3 m pe lățime și înălțime, 633 poate fi transportată ca un utilaj compact și e setată de lucru în timp foarte scurt.

Operare intuitivă
Noua cabină Multicab II se poate înclina standard la 15 grade, ceea ce nu este întotdeauna cazul în această clasă de capacitate. Împreună cu sistemul de control al climatizării și scaunul cu pernă de aer şi încălzire, oferă un mediu de lucru confortabil chiar și la unghiuri ascuţite ale brațului. Operatorul vede în mod constant pe ecranul de 17,8 cm troliul, partea din spate și cea din dreapta.
Utilajul poate fi setat pentru orice lungime de braț dorită prin intermediul joystickului, ceea ce economisește timp și permite o funcționare eficientă. Sistemul de control și diagnoză SENCON oferă o prezentare clară a tuturor parametrilor de operare și un control ușor și intuitiv pentru utilizator, precum și capacitatea de a procesa rapid mesajele de eroare.

MEq
By MEq mai 30, 2017 14:56