SANY intră în clasa de 30 t odată cu lansarea excavatorului pe șenile SY305C

MEq
By MEq iunie 21, 2021 13:49

SANY intră în clasa de 30 t odată cu lansarea excavatorului pe șenile SY305C

SANY trece într-o clasă cu totul nouă. Odată cu modelul SY305C, compania chineză (a cărei filială europeană se află în Germania) lansează un excavator pe șenile care îndeplinește cerințele europene. SY305C este un utilaj de construcții care oferă performanțe notabile, eficiență, economie și ușurință în utilizare.

O caracteristică populară pe modelul SY265C și inclusă și pe noul SY305C este display-ul de 10″ de înaltă rezoluție. Ecranul tactil mare este simplu și intuitiv de utilizat, fiind ideal în operarea zilnică a utilajului. Multe funcții au fost transferate de la panoul de control direct pe sistemul de control al monitorului pentru a crea o imagine de ansamblu mai clară asupra mediului de lucru. Cele două camere video (spate și laterala) oferă o vizibilitate sigură a utilajului și a împrejurimilor sale.

Confort în cabină
Confortul este asigurat pentru întreaga durată a zilei de lucru. SY305C oferă standarde ridicate pentru operator, scaunul complet reglabil având sistem de încălzire integrat ca dotare standard. Numeroasele opțiuni de depozitare, în special compartimentul „rece” din spatele scaunului, sunt convenabil situate (astfel, gustările și băuturile răcite sunt întotdeauna la îndemână, mai ales în zilele toride de lucru).
Etanșarea optimă a cabinei – care asigură operatorului un mediu silențios și curat – oferă valoare adăugată și creează condițiile pentru o muncă fără oboseală.

Configurat pentru flexibilitate și eficiență
Economisirea de timp și bani este prioritatea nr. 1 pentru Sany. Trecerea de la o unealtă de lucru la alta se face foarte ușor și repede, supapa pentru ciocan hidraulic putând fi comutată automat între ciocan și graifer de sortare. Presiunile de operare necesare pot fi reglate în funcție de unealta de lucru selectată pe display și pot fi salvate, la fel ca si debitul de ulei adecvat. Numele uneltei de lucru programabil în mod liber permite gestionarea simplă a parametrilor prin intermediul ecranului tactil, făcând posibilă crearea unor categorii care să includă peste zece dispozitive atașabile.

Performanță, cu un consum minim de combustibil
Motorul Cummins (209 kW @ 2100 rpm) Stage V asigură performanțe maxime și acoperă chiar și vârfurile de sarcină cu o eficiență maximă a consumului de combustibil. Ambreiajul ventilator controlat electronic, care este acționat la cerere, contribuie la asigurarea unei economii mai mari a consumului. Verificările zilnice de rutină sunt simplificate, deoarece nivelurile de ulei și lichid de răcire pot fi măsurate de la nivelul solului.
Echipamentul standard include atât circuite auxiliare de comandă, cât și cuplă rapidă hidraulică preinstalată. Ambele pot fi acționate complet proporțional prin intermediul joystick-urilor reglabile integrate.

MEq
By MEq iunie 21, 2021 13:49