Sandvik a prezentat la Steinexpo o nouă foreză cu ciocan de suprafață

MEq
By MEq septembrie 11, 2017 16:19

Sandvik a prezentat la Steinexpo o nouă foreză cu ciocan de suprafață

La cea de-a 10-a ediție a Steinexpo, în Germania, Sandvik a prezentat cel mai recent membru al familiei Ranger. Sandvik Mining and Rock Technology este preocupată de soluții de foraj de peste 50 de ani. Forezele cu ciocan hidraulic de suprafață Ranger DX cu suprastructură cu contragreutate pivotantă și stabilitate maximă permit o acoperire excelentă lucrărilor de foraj. Aceste caracteristici ajută utilajele Sandvik să-și îndeplineasca sarcinile chiar și în cele mai dificile condiții, cu cele mai mici costuri de producție.

Noul Ranger, ce acoperă o suprafață de foraj de 55 mp, echipat cu noul și cel mai puternic perforator de rocă, sistem inteligent Sandvik și având cea mai mare eficiență a consumului de combustibil, este cea mai puternică și eficientă instalație de foraj cu ciocan hidraulic de suprafață în clasa sa. Reprezintă o nouă generație revoluționară a familiei de produse Ranger.

Productivitatea ridicată este garantată de o serie de funcții noi precum:
– structură superioară cu o rază de pivotare de 290 grade;
– noua familie de perforatoare de 21-27 kW;
– unelte de lucru Sandvik ce permit o productivitate ridicată, cu găuri mai drepte și diametre între 92-127 mm;
– foraj în rocă dură grație bine cunoscutului sistem de control iTorque.

Mediul ergonomic pentru operator și zgomotul redus din cabină au fost zonele de interes în dezvoltarea noii cabine iCab. Noua interfață pentru utilizator a fost dezvoltată pe baza experienței rezultate în urma mai multor teste ale clienților. Ergonomia, ușurința utilizării joystick-urilor și panourile de comandă s-au bucurat de un feedback pozitiv. În noua cabină există și un loc pentru un trainer (instructor), în spatele scaunului operatorului. Datorită colaborării îndelungate și reușite cu VTT, Centrul de Cercetare Tehnică din Finlanda, Sandvik a reușit să reducă emisiile de zgomot la un nivel nemaiatins până acum la acest tip de instalații de foraj.

MEq
By MEq septembrie 11, 2017 16:19