Rotar International se alătură Alianței Open-S

MEq
By MEq decembrie 20, 2021 18:02

Rotar International se alătură Alianței Open-S

Producătorul olandez Rotar International B. V., specializat în dezvoltarea și fabricarea de unelte de lucru hidraulice premium pentru excavatoare, pentru industria demolării, reciclării și fierului vechi, devine membru al Alianței Open-S.

Open-S este standardul pentru cuple rapide complet automate pentru excavatoare. Scopul standardului este de a oferi operatorilor de utilaje și antreprenorilor din întreaga lume libertatea de a combina cuplele de utilaje, rotoarele basculante (tiltrotoare) și uneltele de lucru provenite de la producători care respectă acest standard și de a promova dezvoltarea tehnologică continuă. Alianța Open-S este deschisă tuturor producătorilor din industrie care cred în beneficiile unui standard comun. Organizația salută alăturarea ca membru a companiei Rotar International B.V.

Rotar International este un producător cu o gamă extinsă de produse pentru excavatoare hidraulice, destinate industriei demolării și reciclării. Având sediul în Țările de Jos, compania a devenit de-a lungul timpului un furnizor de servicii complete pentru piața demolării și reciclării. Rotar International se alătură Alianței Open-S în calitate de Supporting Member.

„Ca producător de unelte de lucru hidraulice, suntem încântați să devenim membri ai Alianței Open-S. Am susținut filozofia Open-S încă din prima zi. Prin cunoștințele noastre comune, am dezvoltat o soluție perfectă pentru industria demolării și reciclării. Astăzi, multe dintre echipamentele noastre sunt echipate din fabrică cu adaptoare de cuplare rapidă complet automate. Clienții noștri experimentează numeroasele avantaje pe care le oferă sistemul plug and play, cum ar fi: siguranța, greutatea redusa, caracterul compact și ușurința în întreținere”, a spus Louis Broekhuizen, director comercial, Rotar International B. V.

„Suntem fericiți că un alt producător de unelte de lucru de calitate se alătură alianței. Clienții Rotar pot beneficia foarte mult de pe urma standardului Open-S, deoarece uneltele de lucru pot fi partajate cu ușurință între diferite excavatoare pentru a crește rata de utilizare și a îmbunătăți profitabilitatea. Pe măsură ce mai multe mărci de excavatoare pot monta produse conforme cu Open-S din fabrică, acest lucru va fi și mai ușor în viitor”, a spus Stefan Stockhaus, președintele Alianței Open-S.

MEq
By MEq decembrie 20, 2021 18:02