Red Rhino prezintă un miniconcasor eco-friendly

MEq
By MEq octombrie 20, 2015 23:26

Red Rhino prezintă un miniconcasor eco-friendly

Noul Red Rhino 7000 este dotat cu un motor diesel Deutz 2.9TCD cu emisii reduse, în patru cilindri, răcit cu apă, supraalimentat, compatibil cu standardul Stage IIIB/Tier 4. Totodată este conform şi cu nivelurile de emisii reduse ce-i permit să lucreze în zone urbane.

Pe lângă motorul cu emisii reduse, Red Rhino 7000 are şi alte caracteristici „prietenoase”, cum ar fi: costuri reduse de exploatare, consum mic de combustibil și un rezervor mare, ceea ce înseamnă intervale mai lungi de realimentare. Modelul 7000 mai dispune de un nou sistem de control, o filtrare îmbunătățită a aerului uzat, control automat pentru preîncălzire, atunci când utilajul este pornit pe vreme rece, monitorizarea îmbunătăţită a stării maşinii și caracteristici suplimentare de siguranță.

Succesul acestui miniconcasor este bazat pe caracterul său economicos, putând lucra acolo unde e nevoie, eliminând costurile ridicate de transport, taxele fiscale şi alte cheltuieli ce ţin de întreţinerea utilajului. Concasarea directă la punctul de lucru (on site) este considerată mai prietenoasă cu mediul, deoarece materialul prelucrat este reutilizat la faţa locului, reducând atât numărul de operaţii al altor utilaje, care nu trebuie să se deplaseze pe distanţe mari, cât şi praful şi emisiile de noxe.

Noul 7000 oferă control de la distanță pentru şenile, bandă transportoare și alimentator, precum și ajustarea hidraulică a setărilor concasorului. Tot din telecomandă poate fi inversată şi rotația concasorului. Aceste comenzi îi permit operatorului să evite blocajele, fără a părăsi cabina excavatorului. Sistemul de suprimare a prafului este în echiparea standard, iar unele modele pot fi livrate, opţional, cu magnet şi ciur încorporat.

Concasoarele Red Rhino sunt ușor de transportat datorită greutății reduse și dimensiunilor compacte. Ele pot fi furnizate fie pe şenile (unele, suficient de mici pentru a încăpea prin spațiul unei uși), fie ataşate unui miniîncărcător sau unui tractor, cu opțiunea acționării hidraulice sau electrice.
3000-a

MEq
By MEq octombrie 20, 2015 23:26