Prinoth își actualizează gama de vehicule pe șenile Panther

MEq
By MEq septembrie 22, 2021 16:22

Prinoth își actualizează gama de vehicule pe șenile Panther

Prinoth dezvăluie viitoarea sa generație de vehicule pe șenile Panther – T6, T8 și T12. După ce, în ultimii ani, a vândut câteva sute de vehicule în întreaga lume, Prinoth resetează din nou standardele de productivitate odată cu aceste noi versiuni. Gama actuală a fost acum îmbunătățită pentru a crește nivelurile de productivitate. Mai exact, pe versiunea de șasiu gol (fără benă sau altă echipare), sarcina utilă a fost crescută cu aproximativ 0.9 t pe model și permite acum instalarea și mai multor echipamente și unelte de lucru ce vor oferi o versatilitate și mai mare unei flote deja foarte agile.

Mai robust, dar mai rapid
Prin creșterea vitezei pe majoritatea modelelor, în special la Panther T12 (la care acum se înregistrează o creștere de 35%), Prinoth se străduiește să-și ajute clienții să facă mai mult din mai puține mișcări, precum: transportul unei sarcini mai mari, instalarea unui echipament mai mare pe mașini mai mici și creșterea continuă a profitabilității acestor mașini pe șantierele pe care lucrează.

„Condițiile actuale de business dictează că abordarea de tipul „doing more with less” este cea care impune regulile jocului. De aceea, cultura corporativă Prinoth ne solicită să ascultăm cu atentie și să comunicăm în permanență cu clienții noștri, în timp ce utilizăm o abordare agilă pentru a oferi soluții de lungă durată pieței de construcții specializate off-road”, a comentat CEO-ul Prinoth, Alessandro Ferrari.

Versatilitate încorporată
Panther T8 a fost adesea denumit cel mai versatil vehicul pe șenile de pe piață, datorită dimensiunilor și capacităților sale, dar și posibilităților uimitoare pe care le oferă, atât pentru transportul de echipamente, cât și de materiale către zonele greu accesibile.

Ca parte a serviciilor sale către clienți, Prinoth oferă un ghid de instalare din fabrică (Factory Installation Guide) și are o echipă dedicată aplicațiilor – echipă care acceptă cererile speciale din domeniu. Clienții își împărtășesc provocările, iar echipa Factory Application dezvoltă împreună cu ei soluții, ascultând și colaborând intens pe tot parcursul proiectului, pentru a se asigura că se găsesc cele mai bune soluții pentru acele nevoi specifice.

Având în vedere că vehiculele pe șenile Panther sunt construite pe un șasiu standard de 34 inch tip camion, cu conexiuni hidraulice încorporate, echiparea vehiculelor off-road cu alte echipamente decât benele de transport este simplă și sigură pentru unitățile Prinoth.

Update-uri tehnologice
Noua generație de vehicule Panther este acum propulsată de motoare Cat, EPA Tier 4 Final / Euromot, Stage V, făcând Panther prima linie completă de vehicule pe șenile care utilizează cea mai exigentă tehnologie de acționare în termeni de reglementare a emisiilor. De asemenea, update-ul la nivelul motoarelor vine în sprijinul filozofiei „Clean Motion” pentru durabilitate; filozofie care este sinonimă nu numai cu un consum redus de energie, ci și cu protecția mediului în zonele sensibile din punct de vedere ecologic.

MEq
By MEq septembrie 22, 2021 16:22