Primul excavator Case CX245D SR livrat este deja la lucru

MEq
By MEq iulie 4, 2017 10:20

Primul excavator Case CX245D SR livrat este deja la lucru

Job Report

Case Construction Equipment a livrat primul excavator CX245D SR din noua serie D. Compania belgiană Terrassement Berger a achiziționat acest model cu rază minimă de rotire chiar înainte de a fi lansat, la îndrumarrea dealerului său de încredere Case, Dannemark SA.

Terrassement Berger este o companie de construcţii cu sediul în Crisnée, lângă Liège, în regiunea Wallonia, Belgia, specializată în lucrări terasiere în mediul urban și extraurban. Compania voia un utilaj care să-i permită să-şi extindă tipul de lucrări executate și să facă faţă unor noi provocări. Pentru aceasta avea nevoie de un utilaj puternic și foarte compact, capabil să lucreze în zone urbane dens populate. Noul CX245D SR este recomandat de „capacitatea sa de a lucra în spații restrânse, eficiența consumului de combustibil, productivitate și performanța puternică. De asemenea, stabilitatea, spațiul amplu din cabină și stația reglabilă a operatorului au fost importante pentru client.”

Noul excavator CX245D SR minimum-swing radius este conceput pentru a asigura o creștere a eficienţei săpării și a puterii de ridicare în zonele de lucru limitate ca spaţiu. Contragreutatea compactă și amplasarea brațului modificat minimizează amprenta utilajului, făcându-l un excavator extrem de productiv și manevrabil, ideal în astfel de condiții. Cu o masă operaţională de 26 tone și un motor de 160 hp Tier 4 Final/Stage IV, acesta oferă forțe de excavare mai bune și o capacitate de ridicare mai mare decât predecesorul său. Noua pompă controlată electronic, supapa de control mai mare și numeroşii senzori duc la obţinerea de cicluri mai rapide. Aceste caracteristici se combină cu Sistemul Hidraulic Inteligent CASE (Intelligent Hydraulic System) și cu cel de management avansat al energiei CASE (cu cele cinci sisteme de control integrate) pentru a utiliza cât mai bine puterea hidraulică și impulsul mașinii, rezultând o forţă sporită, putere maximă și eficiența consumului de combustibilului.

Noul CX245D SR este deja la lucru într-un proiect de construcții în Flémalle, în apropiere de Liège, iar dl. Berger (de la Terrassement Berger) este încântat de „performanța bună, ușurința în utilizare, costul scăzut de proprietate și productivitatea mașinii”. În special, apreciază faptul că utilajul este rapid, puternic și are o rază scurtă, cerințe esențiale pentru a lucra în Flémalle, unde şantierul trebuie finalizat într-un timp foarte scurt. De asemenea, a ţinut să laude Sistemul Hidraulic Inteligent Case și sistemul Spool Stroke Control (ce reglează presiunea hidraulică pe durata operaţiunilor de săpare). „Și, pe lângă toate astea, utilajul arată frumos!”

Relația excelentă cu distribuitorul Dannemark este, de asemenea, esenţială pentru dl. Berger: „Apreciez în mod deosebit serviciul foarte bun pe care îl primesc de la ei, cu sprijin rapid și eficient. De asemenea, primesc sfaturi foarte bune privind finanțarea și utilajul. Iar modelul CX245D SR este un exemplu excelent: știam că am nevoie de un utilaj compact în clasa de aprox. 25 de tone, iar Dannemark m-a convins să lucrez cu Case. Am avut atâta încredere încât am cumpărat utilajul înainte de a fi lansat și sunt foarte încântat. Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită, iar utilajul este uimitor! Anul viitor, dacă mediul economic rămâne favorabil, voi alege să achiziționez noi echipamente Case.”

MEq
By MEq iulie 4, 2017 10:20