Premieră mondială la Bauma – P 750, cel mai mare model Palfinger Jumbo din clasa NX

MEq
By MEq aprilie 8, 2016 11:39

Premieră mondială la Bauma – P 750, cel mai mare model Palfinger Jumbo din clasa NX

Clasa NX a Palfinger Jumbo oferă o altă platformă de acces – noul model P 750 este al patrulea din gama „Jumbo next-generation” și dispune de o înălțime de lucru de 75 m, o rază laterală a braţului de 39 m și, desigur, flexibilitatea cu care platformele de acces Jumbo NX ne-au obişnuit.

Modelul P750 este cel mai mare din noua generaţie Jumbo NX şi se alătură celorlalte trei: P480, P550 şi P640, având cea mai mare înălţime de lucru din clasa sa. Flexibilitatea este o marcă a clasei NX, datorită controllerului proporțional sensibil, telescopului puternic al brațului inferior și brațului superior extensibil. Braţul suplimentar X-jib ce precede nacela este o trăsătură caracteristică. Acesta poate fi controlat separat pentru o poziționare extrem de precisă și permite o rază de lucru de 240 de grade. Grație capacității sale de rotaţie 2 x 200 de grade, nacela oferă aceeași flexibilitate ca încheietura unei mâini și permite poziționarea cu precizie.

P 750 poate fi aliniată unor clădiri sau piloni, sau chiar sub surplombe. „Acest lucru permite o precizie maximă cu o rază mare”, spune Karl Reinfurt, manager platforme PALFINGER. Platforma P 750, la fel ca P 640, vine cu un sistem complet automat de ungere pentru brațul inferior ca standard, presupunând costuri minime de service. Un design optimizat al greutăţii permite, de asemenea, mai multă libertate împreună cu camionul. Structurile profilelor speciale și materialele ușoare, puternice păstrează o greutatea totală cât mai scăzută posibil, permițând astfel adăugarea mai multor scule, accesorii şi materiale de lucru care să fie transportate pe vehicul. Spațiul disponibil în nacelă este generos, ceea ce face locul de muncă mult mai eficient.

MEq
By MEq aprilie 8, 2016 11:39