Pentru domeniul industrial, BKT are mai multe game de anvelope destinate încărcătoarelor pe roți

MEq
By MEq februarie 14, 2018 22:47

Pentru domeniul industrial, BKT are mai multe game de anvelope destinate încărcătoarelor pe roți

BKT, unul dintre principalii producători de anvelope off-highway, a proiectat și dezvoltat diverse game perfecte pentru încărcătoare. Obiectivul constă în îndeplinirea directă și concretă a cerințelor speciale evidențiate în fiecare de zi de către operatorii din domeniul industrial. Anvelopele performante și durabile permit satisfacerea necesităților complexe ale firmelor care lucrează în acest sector, creșterea productivității și optimizarea orelor de lucru. Inovațiile continue ale BKT în ceea ce privește materialele utilizate și proiectarea tehnică a anvelopelor garantează îmbunătățirea performanțelor în operațiile de încărcare și transport de materiale. Încărcătoarele pe roți sunt utilizate în cele mai diferite medii și, din acest motiv, BKT a conceput o gamă amplă de produse ideale pentru diversele utilizări ale acestor utilaje.

BK-Loader 53

Noutatea gamei este modelul BK-Loader 53, o anvelopă cu centuri din aramidă, proiectată special pentru a echipa încărcătoarele folosite în aplicații industriale. Excelează în operațiile de recycling, un domeniu în care se potrivește perfect datorită desenului special al benzii de rulare, care garantează o stabilitate laterală optimă și asigură – datorită adâncimii suplimentare – o rezistență extraordinară la uzură, tăiere și perforare. BK-Loader 53 se remarcă prin proprietăți excepționale de autocurățare și tracțiune, atât pe suprafețe ude, cât și uscate. Este disponibilă în dimensiunea 405/70 R 20.

Tracțiunea, manevrabilitatea și stabilitatea excelente sunt caracteristicile câștigătoare ale modelului Earthmax SR 31, anvelopa radială cu centuri din oțel multistrat, proiectată ad-hoc pentru încărcătoare. Este ideală în situațiile de lucru cele mai dificile, perfectă pentru a se degaja cu agilitate pe terenuri cu noroi. Pe lângă confortul excepțional la rulare, anvelopa asigură un ciclu de viață îndelungat, datorită amestecului special al benzii de rulare, rezistent la tăiere și la temperaturi ridicate. Modelul Earthmax SR 31 este disponibil în dimensiunile 23.5 R 25, 26.5 R 25 și 29.5 R 25.

Pentru aplicațiile folosite în domeniul construcțiilor, produsul de top este Earthmax SR 25, anvelopa radială All Steel, care, datorită desenului special nedirecțional al benzii de rulare, oferă o aderență superioară, capacități de autocurățare și stabilitate off-road chiar și pe cele mai dificile terenuri, cum ar fi șantierele de drumuri. Este disponibilă în versiunea 14.00 R 24.

Earthmax SR 31

Pentru operațiile de încărcare pe terenuri dificile, există modelul Rock Grip L4. Pentru a lucra în astfel de medii, anvelopele trebuie să prezinte o rezistență ridicată la tăiere, perforare și căldură, cerințe îndeplinite datorită amestecului special L4 cu care a fost dezvoltată banda de rulare a acestui produs eficient care este disponibil în versiunea 14.00 – 25.

Pentru încărcătoarele utilizate în aplicații de mare tonaj, a fost dezvoltat modelul XL GRIP, proiectat special pentru a reduce la minim riscul de perforare și tăiere. Punctele forte ale acestei anvelope cu straturi de pânză încrucișate, cu bază lată sunt tracțiunea excepțională și durabilitatea ridicată. Modelul XL GRIP este disponibil în șapte dimensiuni: 16.0/70 – 20, 15.5 – 25, 17.5 – 25, 20.5 – 25, 23.5 – 25, 26.5 – 25 și 29.5 – 25.

Snow Trac – după cum sugerează și numele – este ideală pentru încărcătoare care lucrează pe șosea, în condiții climatice dificile, în prezența zăpezii și a gheții. O anvelopă cu o tracțiune extraordinară, care, datorită desenului special al benzii de rulare, combate riscurile de derapare, menținând un confort optim la rulare. Este disponibilă pe piață în șase dimensiuni diferite: 16.9 – 24, 18.4 – 24, 15.5 – 25, 17.5 – 25, 20.5 – 25 și 23.5 – 25.

XL Grip

Rezistentă la orice tip de tăietură datorită amestecului special, aceasta este caracteristica cea mai importantă a modelului Loader Grip, o anvelopă cu structură diagonală, ideală pentru operații de încărcare și nivelare în sectorul industrial și OTR. În prezent, există în șase variante: 14.00 – 25, 17.5 – 25, 20.5 – 25, 23.5 – 25, 26.5 – 25 și 29.5 – 25.

Nu în ultimul rând, EM 937 este o anvelopă ideală pentru operațiile de excavare și încărcare. Particularitățile sale cele mai importante sunt durabilitatea și rezistența la tăiere și rupere, alături de manevrabilitatea confortabilă și capacitatea ridicată de încărcare. Este disponibilă în dimensiunile: 14.00-24 și 14.00-25.

BKT se axează permanent pe crearea de anvelope specializate de calitate, care să asigure performanțe înalte și o durată îndelungată. Compania lucrează pentru a-și extinde zi de zi propria gamă de produse și pentru a oferi, în acest fel, soluții mereu noi și mai specializate pentru orice utilaj, teren, aplicație și utilizare.

MEq
By MEq februarie 14, 2018 22:47