Parteneriat între Cometto și Scania

MEq
By MEq octombrie 31, 2017 14:15

Parteneriat între Cometto și Scania

Pentru a oferi cea mai bună calitate a produselor sale, Cometto, membră a Grupului Faymonville, a anunțat încheierea unui parteneriat nou cu Scania, companie de top în producția de motoare.

„Propunerea Scania către conducerea Cometto a fost aceea de a oferi o soluție completă și rațională nevoilor lor”, explică Riccardo Moraglia, manager de vânzări Italscania pentru motoare industriale și marine. Aceste motoare îndeplinesc cerințele de spațiu disponibil pentru pachetele Cometto Power, utilizate pe modulele de transport autopropulsate, pentru a se potrivi diferitelor capacități cilindrice. Un alt argument pozitiv în luarea acestei decizii este conformitatea motoarelor Scania cu legislația actuală europeană privind emisiile de noxe.

„Italscania a reușit să îndeplinească cerințele noastre, datorită conceptului lor de construcție modulară. Astfel putem produce un singur șasiu, independent de motorul Scania (…); acest lucru ne permite să facem economii considerabile în timpul etapelor de proiectare și producție. Anul trecut, odată cu intrarea în vigoare a noilor reglementări privind emisiile, am efectuat cercetări pentru a identifica ce marcă ar putea îndeplini cele două cerințe de bază: standardele legislative și constrângerile noastre constructive”, a explicat un oficial al companiei.

”Trailerele noastre modulare autopropulsate cu comandă electronică, cunoscute sub denumirea de MSPE, trebuie să fie suficient de joase încât să poată încăpea sub o structură portantă pentru a o ridica. În cursul anului 2017, furnizarea primelor 12 motoare DC09 și DC13 cu emisii Stage IIIA și Stage IV / Tier 4F satisface nevoile Cometto pentru vehicule modulare medii și mari. Pentru vehiculele speciale (pentru aplicații mai specifice), Cometto așteaptă posibilitatea de a instala unități de propulsie mai puternice, pe care numai Scania V8 le poate garanta”, a completat acesta.
Cometto a dezvoltat, în colaborare cu Scania, o soluție foarte flexibilă și multimodală, conformă cu noua filozofie corporativă.

Cu sediul în Luxemburg, Grupul Faymonville este lider mondial în producția de semiremorci pentru industria specială de transport. Portofoliul Faymonville Group include soluții de transport de la 15 până la 15.000 t, și mai departe.

MEq
By MEq octombrie 31, 2017 14:15