Oferta de produse Case CE pentru sectorul de construcții de drumuri

MEq
By MEq iunie 16, 2018 00:36

Oferta de produse Case CE pentru sectorul de construcții de drumuri

Case Construction Equipment vine cu o ofertă cuprinzătoare pentru industria europeană de construcții de drumuri, care se potrivește perfect cerințelor acestui sector. Buldozerele și autogrederele Case oferă soluții care combină productivitatea maximă cu un cost total de proprietate (TCO) competitiv: de la sistemul de control al mașinii Case SiteControl și tehnologiile eficiente și puternice ale motoarelor FPT Industrial până la recent introdusul pachet de lumini LED și sistemul de autolubrifiere.

Aceste utilaje sunt acționate de motoare FPT Industrial cu tehnologia patentată de post-tratare SCR fără filtru de particule (DPF), pentru a reduce complexitatea, a asigura costuri de funcționare reduse și a oferi maximum de putere și performanță.

SiteControl: operare de înaltă precizie
Case le permite clienților să-și îmbunătățească performanța utilajelor prin intermediul sistemelor 2D și 3D SiteControl de precizie a lamei pe care le oferă în parteneriat cu Leica. Cu aceste sisteme, operatorul poate automatiza înălțimea lamei, asigurând o precizie de ordinul milimetrilor. Case SiteControl oferă precizie în operațiuni repetitive, astfel încât operatorul să-și facă treaba bine din prima. Acest lucru are ca rezultat economii de timp și combustibil, reducerea reluării unor lucrări, precum și a uzurii echipamentului, creșterea productivității și îmbunătățirea competitivității clienților.

Autogrederele Seria C
Case produce autogredere de peste 80 de ani, în prezent avand în acest segment două modele, special dezvoltate pentru piața europeană. Cu o distribuție perfectă între masa și dimensiunile mașinii, tracțiune integrală de înaltă performanță cu un management perfect al vitezei de deplasare, curbă Dual Power cu o putere mai mare la viteză ridicată în treapta a 4-a și o lamă înclinabilă multi-radius, modelele 836C și 856C oferă o productivitate remarcabilă. Grederele din Seria C oferă cel mai bun control al lamei din clasa lor de operare. Transmisia Ergopower cu convertizor de cuplu asigură schimbarea lină pentru un control perfect al mașinii. Inelul de rotire încapsulat, montat pe role, asigură o rotație ușoară a lamei, oferind o soluție tehnologică cu frecare zero. Toate aceste caracteristici contribuie la oferirea unui grad înalt de precizie.

Buldozerele Seria M
Cele trei modele din Seria M sunt concepute pentru o putere mare de împingere și precizie la nivelare. Motorul supraalimentat oferă un cuplu ridicat și tracțiune mare. Sistemul eficient de răcire are un ventilator reversibil hidraulic și este proiectat astfel încât radiatoarele să nu se suprapună, încât fiecare să primească aer proaspăt.
Transmisia hidrostatică asigură o mișcare independentă a fiecărei șenile, astfel încât să poată continua să împingă la putere maximă pe întreaga rază de virare, rezultând un control total al nivelării și al lucrărilor în pantă, precum și productivitate optimă. În plus, previne salturile cauzate de schimbarea treptei de viteză, îmbunătățind și mai mult precizia de nivelare fină. Joystickul proporțional electrohidraulic asigură confort și încredere în controlul utilajului.

Șenilele ultra-life cu bucșe lubrifiate și noul design heavy-duty al întregului tren de rulare prelungesc durata de viață a acestuia cu până la 40% în cele mai dificile condiții. Acest lucru are ca rezultat beneficii semnificative pentru client, având în vedere faptul că uzura trenului de rulare și a componentelor sale însumează cam 50% din costurile de întreținere. O gamă de configurații permite aleagerea celei mai productive setări pentru a se potrivi nevoilor clientului și a oferi cel mai bun control.
Șasiul principal dintr-o singură bucată suportă o bună distribuție a sarcinii pe cadru, astfel încât mașina să poată lucra cu sarcini mai grele. Noul design PAT al cadrului în secțiune chesonată asigură o stabilitate excelentă atunci când lucrează cu lama înclinată și o capacitate mai mare de tragere. Forțele de torsiune reduse asupra șasiului duc la un control mai precis al lamei, în special în condiții extreme.

MEq
By MEq iunie 16, 2018 00:36