O nouă serie de macarale HMF în categoria 6-9 t

MEq
By MEq iunie 14, 2016 14:41

O nouă serie de macarale HMF în categoria 6-9 t

O caracteristică comună a tuturor macaralelor HMF din această serie este raportul putere-greutate, ce asigură o utilizare maximă a sarcinii utile a vehiculului, macaralele având în același timp au o capacitate mare de ridicare. Versiunile MC şi MCS sunt operate manual, în timp ce versiunile RC şi RCS sunt controlate prin radiocomandă.

Macaralele sunt optimizate datorită sistemului de braţ HMF „Power Plus link arm”. Deşi toate macaralele au o rază mai mare de 11 m, au un design foarte compact, cu cerințe minime de spațiu. Dimensiunile foarte compacte comparativ cu greutatea proprie foarte mică fac ușoară instalarea lor chiar și pe vehicule mici. Pentru mai puține acţiuni de întreținere, furtunurile hidraulice ale macaralei sunt ghidate prin interiorul coloanei braţului, fiind astfel bine protejate împotriva uzurii, a luminii soarelui și altor solicitări mecanice. Furtunurile stabilizatorilor de pe macarale mici sunt adesea expuse la condiții de muncă deosebit de dure; prin urmare, şi acestea se regăsesc la interior. Designul macaralelor include traverse duble încrucişate (două traverse paralele la bază) ce permit o deschidere largă şi eficientă a stabilizatorilor. Deschiderea acestora poate fi de 3.4, 4.4 sau 5.2 m. Piciorul stabilizator hidraulic este montat pe o traversă de stabilizare extensibilă manual sau hidraulic (opțional). Traversele stabilizatoare cu o deschidere de 4,4 m și 5,2 m sunt disponibile cu extensie hidraulică.
Seria de macarale dispune de cunoscutul sistem de siguranţă al producătorului danez, RCL 5300, cu numeroase soluţii de monitorizare. Caracteristic tuturor sistemelor de siguranţă HMF este faptul că oferă monitorizarea eficientă a mişcărilor macaralei, astfel încât operatorul să fie protejat, vehiculul să rămână stabil, iar macaraua să lucreze cu sarcini admise. Sistemul EVS, ce monitorizează activ stabilitatea vehiculului pe durata operării macaralei, trebuie evidenţiat în mod special. De asemenea, zona de lucru a operatorului s-a mărit considerabil.

910K-RCS_profil_700px

MEq
By MEq iunie 14, 2016 14:41