O gamă completă Stage V și soluții Scania, la Intermat 2018

MEq
By MEq iunie 14, 2018 11:37

O gamă completă Stage V și soluții Scania, la Intermat 2018

În aprilie, Scania a prezentat o gamă largă de produse la Intermat Paris. Cu o abordare modulară unică, Scania ofera soluții personalizate care să răspundă tuturor nevoilor și provocărilor din industria construcțiilor.

Pentru prima dată, Scania a prezentat gama întreagă de motoare Stage V pentru aplicații industriale și de generare de energie. Gama cuprinde motoarele încercate și testate V8 de 9 litri cu 5 cilindri, de 13 litri cu 6 cilindri și de 16 litri, cu puteri cuprinse între 202 kW și 566 kW. Motoarele Scania sunt caracterizate de cuplul generos pe care îl oferă la turații reduse, precum și de răspunsul prompt, consumul redus de combustibil, costurile scăzute pe ciclul de viață, raportul bun între putere și greutate și o calitate testată.

De asemenea, vizitatorii au putut vedea mai atent camioanele Scania de generație nouă, special concepute pentru industria construcțiilor, inclusiv o autobetonieră P 410 8×4 XT, o basculantă G 450 8×4 XT și un model G 410 8×4*4 cu motor pe gaz.
Operatorii din industria construcțiilor fac parte, în mod normal, dintr-un proces mai amplu, pentru ei fiind esențial să evite timpii de inactivitate. Astfel, pe lângă produse robuste și durabile, Scania a creat un întreg „ecosistem” de servicii care să asigure o funcționare neîntreruptă, îmbunătățind în același timp profitabilitatea clienților.

Produsele Scania fac parte dintr-un sistem modular care oferă componente testate, fabricate în serii mari, bazându-se pe experiența companiei în segmentele de camioane și autobuze, precum și în aplicații industriale și marine. Produsele împart componente, piese și servicii, asigurând astfel o disponibilitate ridicată și acces la servicii rapide și fiabile de la circa 2.000 de puncte de service Scania din întreaga lume.

MEq
By MEq iunie 14, 2018 11:37