Pliere rapidă și ușoară, cu noua funcție SAF de la Hiab

MEq
By MEq iunie 30, 2017 16:53

Pliere rapidă și ușoară, cu noua funcție SAF de la Hiab

Hiab, parte a Cargotec, lansează funcția de pliere semiautomată (SAF) pentru plierea și deschiderea macaralei, cu un singur nivel de control. Noua funcție face ca operarea macaralei să fie rapidă și ușoară pentru operatori atunci când staționează macaraua, într-un mod sigur și controlat.

„Siguranța, fiabilitatea, durabilitatea și ușurința utilizării sunt prioritare pentru Hiab în dezvoltarea produsului. Iar plierea semiautomată include toate aceste caracteristici. Această nouă funcție permite operatorului să plizeze și să deschidă macaraua folosind doar o singură manetă de comandă. Cu SAF, operatorii pot plia macaraua sau o pot pregăti pentru utilizare cu mai puțin efort și riscuri, chiar și în cele mai dificile condiții de lucru”, spune Hans Ohlsson, director pentru gama medie de macarale, Hiab.

SAF este inclusă în mod automat în Crane Tip Control (CTC), o funcție disponibilă pentru un număr de macarale HIAB cu sistem de control HiPro. CTC face posibilă operarea macaralei în poziție orizontală și verticală. Astfel, operarea macaralei e mult mai ușoară, comparativ cu operarea individuală a fiecărui cilindru. SAF este, de asemenea, disponibilă ca opțiune pentru macaralele cu braț articulat de tip X cu sistem HiPro (fără CTC) și pentru sistemele de comandă HiDuo HIAB.

MEq
By MEq iunie 30, 2017 16:53