Noul stivuitor pentru manipulat containere pline Hyster H40-52XM-16CH

MEq
By MEq mai 19, 2020 17:07

Noul stivuitor pentru manipulat containere pline Hyster H40-52XM-16CH

Hyster Europe a lansat un nou stivuitor pentru manipulat containere pline, care este de așteptat să crească productivitatea în porturile și terminalele aglomerate, în concordanță cu cererea tot mai mare.

„Una dintre marile provocări în porturi și terminale continuă să fie atingerea unei eficiențe maxime în ciuda cererii în creștere”, explică Chris van de Werdt, Product Strategy Manager Big Trucks pentru regiunea EMEA, Hyster Europe. „Acest lucru poate fi obținut prin creșterea productivității și reducerea costurilor de operare, pentru care noul stivuitor Hyster pentru manipulat containere pline este proiectat.”

Noul utilaj poate stivui containere pline până la nivelul al 6-lea și face manipularea pe primul rând să fie mai rapidă în aplicațiile de stivuire și în transferul containerelor. Cu o amprentă redusă și o rază strânsă de virare, noile stivuitoare de containere pline Hyster H40-52XM-16CH pot fi manevrate rapid și ușor. Operarea simplă a stivuitorului contribuie la atingerea unor timpi de manipulare mai rapizi. Intervalele de realimentare sunt extinse pentru a reduce timpii de inactivitate. La fel și intervale de service pentru uleiul hidraulic, care sunt de 10.000 ore (cu prelevare de ulei).

Mediul de lucru al operatorului este confortabil, cu niveluri reduse de zgomot și vibrații. Un rol important în aplicațiile din porturi și terminale îl are vizibilitatea. Astfel, noile stivuitoare de containere sunt dotate cu un catarg lat, heavy-duty, care permite o bună stabilitate și vizibilitate înainte. De asemenea, cabina operatorului se află în poziția optimă, în partea din spate a stivuitorului, oferind o vizibilitate maximă asupra zonei de operare. Ștergătoarele cu temporizare echipează standard parbrizul și geamurile din spate și din plafon. Camera retrovizoare opțională răspunde, de asemenea, nevoilor clienților.

Seria Hyster H40-52XM-16CH este disponibilă cu un catarg cu cărucior în stil gantry sau cu un cărucior dedicat, ambele versiuni fiind echipate cu sistem de control CANbus complet și blocări automate. Căruciorul gantry robust al catargului are spreader-ul montat sub el (sub cărucior). Opțiunea de cărucior dedicat are un design unic Hyster. Spreader-ul este montat pe partea superioară și, datorită greutății mai reduse comparativ cu căruciorul gantry, sarcina pe puntea față este mai mică, de obicei, cu 7%. Acest lucru conduce la reducerea uzurii anvelopelor și a deteriorării suprafeței de rulare, contribuind la un cost de proprietate mai mic.

La nevoie, este disponibilă o conversie de stivuire la al 6-lea nivel în primul rând de containere, inclusiv un catarg înalt și o punte motoare lată. De altfel, opțiunea de punte motoare lată este disponibilă și pentru catargul cu înălțime de stivuire la al 5-lea nivel. Protecția opțională la coborâre a spreader-ului securizează tija cilindrului de ridicare de posibilele deteriorări cauzate de slăbirea lanțului de ridicare.

„Această nouă serie de stivuitoare de manipulare a containerelor la înălțime beneficiază de vasta experiență a Hyster în proiectarea și construirea de soluții complete pentru manipularea containerelor pline în porturi și terminale. Noua serie include un design inteligent și opțiuni care să satisfacă nevoile specifice ale aplicațiilor, îmbunătățind productivitatea și reducând costul total de proprietate și costul per container mutat”, a adăugat Chris van de Werdt.

MEq
By MEq mai 19, 2020 17:07