Noul excavator pe șenile Liebherr R 918

MEq
By MEq noiembrie 8, 2017 13:46

Noul excavator pe șenile Liebherr R 918

Cu o greutate operațională între 19 și 22 t, noul excavator Liebherr R 918 este perfect în aplicații terasiere, săparea de șanturi și lansarea de conducte. O gamă largă de atașamente face utilajul extrem de flexibil pentru lucrări specifice. Este ultima noutate din gama de excavatoare pe șenile dezvoltate și produse la Liebherr-France SAS din Colmar.

Pentru o eficiență optimă în utilizare, R 918 are un nou motor care respectă standardul de emisii Stage IV, ce dezvoltă o putere de 120 kW/163 CP. Motorul include, de asemenea, sistem SCR de injecție de uree și catalizator de oxidare. Filtrul de particule este, de asemenea, disponibil ca opțiune. Optional, există și o funcție de oprire automată (idle-stop) atunci când motorul este inactiv.

Mediu de lucru ergonomic
Operatorul poate avea o productivitatea maximă pe șantier, grație stației de lucru spațioase și dotate cu aer condiționat. Cabina este echipată cu scaun cu suspensie pneumatică, cu absorbție verticală și longitudinală standard a șocurilor, și parbriz complet retractabil. Stația de lucru a lui R 918 este echipată și cu un disply color de 7 inch, de înaltă rezoluție, ușor de utilizat. Trenul de rulare robust, fiabil, cu cadru X, este ușor de întreținut și de ancorat, datorită orificiilor integrate. Sunt disponibile mai multe combinații de tren de rulare și de lame de împingere a pământului, iar suplimentar este oferită și o cutie de depozitare.

Siguranță și întreținere ușoară
Vizibilitatea din excavator nu este obstrucționată, iar camerele video spate și laterale, in dotarea standard, cresc siguranța pe șantier. Structura cabinei este certificată ROPS. Geamul din spate are și rol de ieșire de urgență, iar parbrizul laminat și geamul din dreapta garantează siguranță maximă în caz de impact. Rolele șenilelor sunt lubrifate pentru toată durata lor de funcționare, ușurând întreținerea. Diferitele puncte de întreținere, afișarea nivelului uleiului și umplerea cu ulei de motor sunt accesibile de la sol. Nu în ultimul rand, productivitatea este crescută de lubrifierea automată standard.

MEq
By MEq noiembrie 8, 2017 13:46