Noua versiune a platformei Trimble Earthworks Grade Control oferă suport pentru autogredere și ghidarea automată a rotoarelor basculante

MEq
By MEq noiembrie 29, 2018 00:33

Noua versiune a platformei Trimble Earthworks Grade Control oferă suport pentru autogredere și ghidarea automată a rotoarelor basculante

Trimble a anunțat lansarea platformei Trimble Earthworks Grade Control versiunea 1.7 cu suport pentru autogredere și ghidarea automată a uneltelor atașate unui rotor basculant. Trimble Earthworks pentru autogredere este o soluție de control 3D bazată pe GNSS, proiectată pentru a face nivelarea fină mai exactă, mai rapidă și mai ușoară ca oricând. În plus, Trimble Earthworks oferă acum operatorilor de excavatoare care utilizează rotoare basculante avantajul controlului automat al mașinii, crescând productivitatea.

„Introducerea autogrederului în platforma Trimble Earthworks completează familia de utilaje terasiere”, a declarat Scott Crozier, manager general al Trimble Civil Engineering and Construction. „Acum, constructorii pot obține chiar mai rapid rentabilizarea investiției, au o disponibilitate mai mare a mașinii și portabilitate sporită în cadrul flotei de utilaje grele”.

Trimble Earthworks pentru autogredere
Trimble Earthworks pentru autogredere valorifică tehnologia senzorilor unității de măsurare inerțiale (Inertial Measurement Unit – IMU) în combinație cu GNSS, ducând la creșterea preciziei și stabilității în aplicațiile de nivelare fină. Operatorii vor beneficia de același software intuitiv Trimble Earthworks, ușor de învățat și de utilizat, disponibil și pentru excavatoare și buldozere. De asemenea, antreprenorii pot profita în cadrul flotei lor de portabilitatea sporită a hardware-ului.

Ghidarea automată a atașamentelor folosite cu rotoare basculante
Atunci când rotoarele basculante sunt folosite împreună cu Trimble Earthworks pentru excavatoare, poziția și orientarea cupei sunt întotdeauna vizibile, indiferent de rotația cupei. Operatorul poate vedea înălțimea și rotația în raport cu designul afișat pe monitor, astfel încât atașamentul poate fi mai eficient. Acum, Trimble Earthworks automatizează funcțiile de înclinare ale rotorului basculant, permițând operatorilor, indiferent de nivelul de calificare, să fie mult mai productivi atunci când folosesc aceste atașamente.
Platforma Trimble Earthworks Grade Control versiunea 1.7 este disponibilă prin intermediul rețelei de distribuție SITECH.

MEq
By MEq noiembrie 29, 2018 00:33