Noua și puternica foreză Epiroc SmartROC T30 R

MEq
By MEq mai 3, 2024 10:48

Noua și puternica foreză Epiroc SmartROC T30 R

Story Highlights

  • Epiroc
  • foreza de suprafata
  • Epiroc SmartROC T30 R
  • surface radio remote drill rig

Related Articles

Epiroc lansează SmartROC T30 R, o foreză de suprafață cu radiocomandă, construită pe aceeași platformă a modelului emblematic SmartROC T25 R, lansată anul trecut. Instalația de foraj destinată sectoarelor de construcții și carieră este echipată cu Sistemul Rig Control de la Epiroc (RCS), care permite cel mai înalt nivel de tehnologie și automatizare din acest segment. Funcțiile automate, cărora li se adaugă puterea de foraj de 19 kW, o rază de acoperire excelentă și o capacitate remarcabilă de acces în orice tip de teren, îi permit modelului T30 R să fie mai productiv pe durata unei ture de lucru.

Noua foreză SmartROC T30 R se alătură modelului mai mic SmartROC T25 R, ambele folosind aceeași platformă reprezentativă pentru instalațiile de foraj de suprafață. Cu o putere de foraj de 19 kW, dezvoltat pentru construcții și exploatare în cariere, noua foreză va oferi operatorilor cel mai înalt nivel de tehnologie și automatizare din segmentul său, ușurând viața de zi cu zi operatorului.

Noua și puternica foreză Epiroc SmartROC T30 R„Cu o putere impresionantă de foraj, această platformă poate aborda cu ușurință proiecte mari și solicitante. În comparație cu versatilul model mai mic SmartROC T25 R (cu o putere de 14 kW), SmartROC T30 R cu cei 19 kW ai săi poate lucra în mai multe tipuri de medii, contribuind la extinderea opțiunilor pentru această foreză emblematică”, spune Marcus Leü, Global Product Manager la Epiroc.

Rig Control System (RCS) permite o eficiență și un control remarcabile
Foreza de suprafață SmartROC T30 R este echipată cu hardware-ul și software-ul RCS, facilitând utilizarea de soluții de automatizare la bord. Sistemul automat de manipulare a prăjinilor de foraj permite adăugarea lor manuală sau automată pentru a atinge adâncimea dorită de foraj. Această soluție susține operațiuni sustenabile și consistente și crește productivitatea medie. RCS permite, de asemenea, accesul la sistemul HNS de navigare a găurilor de foraj (Hole Navigation System) dezvoltat de Epiroc, care asigură cea mai înaltă calitate a găurilor forate și face operarea mai sigură și mai ușoară. Tehnologia HNS reduce cantitatea de explozibili și îmbunătățește eficiența consumului de combustibil – contribuind la reducerea amprentei de mediu.

Noua și puternica foreză Epiroc SmartROC T30 RRază de acoperire excepțională = a o eficiență ridicată
Foreza SmartROC T30 R permite o pivotare a brațului de 45/45 grade, care, combinată cu un sistem de braț de 5,7 m, oferă platformei o rază de acoperire de 24 m². Aceste caracteristici sunt combinate cu o unitate de rotație care asigură o rotație de avans la 360° și o geometrie a brațului care îi permite să foreze chiar lângă utilaj. Astfel, SmartROC T30 R are o zonă de acoperire excelentă. Instalația va avea cea mai mare eficiență din segmentul său, datorită stabilității asupra zonei pe care o acoperă și performanței de foraj.

Calități excelente în orice teren
Un centru de greutate coborât, o distanță mare între șenile și un sistem de braț cu o bună manevrabilitate fac ca noua foreză Epiroc SmartROC T30 să se comporte excelent în teren. Bine echilibrată, cu stabilitate sporită, foreza oferă un mediu de lucru sigur și o productivitate îmbunătățită.

„Combinația dintre capacitatea ridicată în teren accidentat, raza mare de acoperire și puternica unitate hidraulică COP SC19 HF face ca instalația de foraj să fie remarcabilă și potrivită pentru cele mai dificile proiecte. Împreună cu sistemul de control al platformei, ce sprijină operarea cu funcții de automatizare de foraj, instalația poate oferi o productivitate de excepție”, a mai spus Marcus Leü, Global Product Manager la Epiroc.

MEq
By MEq mai 3, 2024 10:48