Noua semiremorcă basculabilă Langendorf se menține sub 5.8 t

MEq
By MEq februarie 3, 2023 21:43

Noua semiremorcă basculabilă Langendorf se menține sub 5.8 t

Odată cu SKS-HS 24, Langendorf adaugă în gama sa o semiremorcă basculabilă cu trei axe deosebit de ușoară. Pentru prima dată la semiremorca basculabilaa Langendorf, pereții laterali ușori prezintă mai multe falduri, pentru o mai mare stabilitate.

Cu o greutate de numai 5.700 kg, noua semiremorcă Langendorf cu trei axe SKS-HS 24-7.500 mm este o soluție cu adevărat ușoară. Construită pentru transportul de mărfuri vrac, semiremorca basculabilă este proiectată pentru o greutate totală admisă de 39 t și oferă un volum de încărcare de până la 24,3 m³.

Pentru a obține această reducere a masei sale, fără a sacrifica stabilitatea obișnuită, Langendorf folosește oțel cu granulație fină de înaltă rezistență Hardox HB 450 de 4 mm grosime pentru peretele frontal, pereții laterali, podea și oblonul spate. Pentru a se asigura că pereții laterali nu se deformează sub sarcini mai mari, Langendorf a folosit un design cu trei falduri pentru aceste zone deosebit de solicitate pe lungime.

Ca de obicei, ușoara semiremorcă SKS-HS 24-7500 mm respectă standardele de calitate Langendorf – de la cilindrul de basculare spate cu un unghi mare de basculare de 52° până la lagărul cu patru puncte al presei de basculare. Platforma de vizitare este, de asemenea, prinsă de benă, fiind este ușor accesibilă pentru operator în orice moment. În plus, șasiul din oțel cu granulație fină de înaltă calitate, este proiectat pentru o durată de viață deosebit de lungă datorită stratului de protecție catodică.

MEq
By MEq februarie 3, 2023 21:43