Noua nacelă păianjen Leguan 225 trece la nivelul următor

MEq
By MEq septembrie 19, 2023 19:37

Noua nacelă păianjen Leguan 225 trece la nivelul următor

Producătorul finlandez de nacele păianjen Leguan Lifts și-a prezentat, anul trecut, la Bauma, cel mai mare model al său, special conceput pentru lucrări în aer liber și teren accidentat. Leguan 225 este rezultatul dezvoltării produsului centrat pe utilizator și este conceput pentru a răspunde nevoilor și cerințelor pieței de acces la înălțime. Noul Leguan este potrivit pentru lucrări de întreținere a proprietății, de toaletare a vegetației înalte, lucrări de instalare, construcție și închiriere.

Noul Leguan 225 are un sistem hidraulic de braț mai rapid, o înălțime de lucru mai mare și o rază de neegalat, comparativ cu modelele anterioare. Pe lângă raza de lucru impresionantă, toate furtunurile și componentele hidraulice sunt în interiorul noii construcții de braț, iar șasiul din oțel este ranforsat pentru a permite lucrul eficient chiar și pe cele mai neregulate suprafețe.

Noua nacelă păianjen Leguan 225 trece la nivelul următorNacelele păianjen Leguan sunt recunoscute pentru performanța lor premium în pante și pe șantierele cu suprafețe neuniforme, datorită autonivelării lor, designului avansat și centrului de greutate scăzut. Iar noul model Leguan 225 nu este diferit. Pentru a duce designul la nivelul următor, designerii Leguan s-au concentrat pe îmbunătățirea caracteristicilor de conducere, permițând viraje mai bune chiar și la viteze mari, dar și o experiență de deplasare mai lină atunci când echipamentul este operat din nacelă.

Noul Leguan 225 este nacela păianjen cel mai ușor de utilizat din clasa sa, datorită controlului intuitiv prin joystick și funcțiilor moderne (precum funcțiile back-to-home și back-to-work). Împreună cu display-ul de service Leguan și asistența after-sales simplă, acest model este noul capitol din povestea de succes a nacelelor spider Leguan.

Noul Leguan poate fi tractat cu remorca specială Leguan de 3,5 tone, care va fi disponibilă pentru piața europeană. Leguan 225 a fost expus la Bauma 2022. Având sediul în Finlanda, Leguan Lifts este parte a Grupului Avant Tecno.

MEq
By MEq septembrie 19, 2023 19:37