Noua identitate de brand HD Hyundai

MEq
By MEq iunie 6, 2023 14:07

Noua identitate de brand HD Hyundai

Hyundai Construction Equipment introduce un nou nume global de brand și o nouă identitate corporativă, bazându-se pe reputația sa ca furnizor de soluții inovatoare, de înaltă tehnologie. Prezentat în martie, noul brand HD Hyundai vine acum însoțit de un nou semn grafic „Forward Mark”, o viziune actualizată a simbolului tradițional triunghiular al mărcii companiei.

Pe măsură ce Hyundai a bifat deja o bornă semnificativă în existența sa – 50 de ani de leadership global în domeniul utilajelor și tehnologiei –, brandul coreean își schimbă numele, astfel încât să reflecte mai bine dorința de a reuni gândirea inovatoare, grija pentru mediu și transformarea digitală. Noul brand HD Hyundai Construction Equipment demonstrează în mod clar trecerea companiei de la simpla furnizare de utilaje clienților la oferirea de produse și servicii inteligente, bazate pe tehnologie inteligentă. HD Hyundai este acum un furnizor de soluții de înaltă tehnologie, un brand ce poate concura cu companiile de top în tehnologie, alături de marile companii de utilaje de construcții.

Noua identitate de brand HD Hyundai„HD” are două semnificații
Human Dreams reprezintă viziunea Hyundai despre un viitor mai bun, prin utilizarea inovației, a tehnologiilor integrate și a progreselor rapide ale digitalizării.
Human Dynamics face ca visul să devină realitate, prin integrarea soluțiilor industriale, a roboticii și a Inteligenței Artificiale (AI).

Pentru a simboliza schimbarea și a recunoaște procesul de dezvoltare al companiei, HD Hyundai are acum un nou logo, cunoscut ca „Forward Mark”. Reprezentând o evoluție a logo-ului anterior al companiei, în formă de triunghi, noul design a fost transformat într-o săgeată orientată spre înainte, redată grafic într-o paletă de nuanțe de verde. Astfel reflectă viziunea avansată a companiei și accentul pe care îl pune pe un viitor mai ecologic și mai sustenabil.

Scopul HD Hyundai este de a pune bazele pentru un viitor mai ușor, prin folosirea utilajelor inteligente de construcții. Iar acest lucru începe cu lucruri simple, prin proiectarea unor cabine mai bune pentru utilaje și prin detalii centrate pe om, cum ar fi o capotă înclinată de motor care să permită o vizibilitate sporită. Conceptul se regăsește în tehnologia Hyundai Connect, care ajută companiile să creeze un mediu de lucru mai confortabil pentru operatori. Apoi integrează AI, pentru a transforma lumea în care trăim și pentru a crea confort.

Împreună, toate aceste trei elemente se combină pentru a crea ceea ce compania numește Comfort Intelligence, care, la rândul său, prin implementarea utilajelor și tehnologiilor de construcții Hyundai, va contribui la construirea unei lumi mai bune pentru toți.

MEq
By MEq iunie 6, 2023 14:07