Noua generație de stivuitoare cu catarg retractabil Crown ESR 1200

MEq
By MEq ianuarie 22, 2024 16:50

Noua generație de stivuitoare cu catarg retractabil Crown ESR 1200

Crown a lansat noi stivuitoare cu catarg retractabil în seria ESR 1200. Succesorul seriei ESR 1000 are un nou design de catarg, care este printre cele mai stabile din industrie. Noul catarg permite operatorilor să manevreze sarcini grele rapid și în siguranță, chiar și la cele mai mari înălțimi de ridicare, datorită construcției robuste și capacității reziduale impresionante de 1200 kg la o înălțime de 12 m.

Noua generație de stivuitoare cu catarg retractabil Crown ESR 1200„Cu noul portofoliu de catarge, creștem și mai mult productivitatea stivuitoarelor noastre, care și-au dovedit deja valoarea în depozit”, a spus Dr Danilo Schmidt, Marketing Product Manager la Crown. „Operarea lină și precisă oferă performanțe reale – chiar și operatorii calificați își pot îmbunătăți randamentul cu noua serie ESR 1200.”

În multe depozite aglomerate, vitezele de deplasare ale stivuitoarelor sunt adesea reduse. Prin urmare, ciclurile de ridicare-coborâre pot aduce cele mai semnificative câștiguri de productivitate. Noua tehnologie a catargului din seria ESR 1200 este cheia pentru a realiza acest lucru, permițând o stabilitate a catargului cu până la 36% mai mare, comparativ cu modelele anterioare.

Construcția solidă a catargului este excepțional de rezistentă la deformare. Balansarea sau vibrațiile sunt astfel reduse la minimum, ceea ce face mai ușor pentru operatori să prevadă cum se va comporta catargul, oferindu-le o mai mare încredere în manipularea sarcinii. Cu noile catarge, stivuitoarele pot ridica și plasa sarcini grele mai repede ca niciodată, chiar și la înălțimi de rafturi de până la 14,2 m. Rezultatul este o operare inteligentă, sigură, un randament mai mare și o productivitate mai mare.

În plus, noul catarg permite o mai bună vizibilitate la înălțime, datorită unui design transversal înclinat. Odată cu poziționarea decalată a catargului, roțile de sarcină, furcile și paleții sunt întotdeauna la vedere. Grilajul de protecție opțional de deasupra operatorului permite vizibilitatea, protejând operatorul de obiectele sau resturile în cădere.

Cu trei configurații diferite de catarg (heavy-duty, super duty și super duty+), este disponibil un model pentru fiecare aplicație.
Tehnologia opțională Xpress Lower de la Crown poate dubla viteza de coborâre a catargului (la 1,1 m/s), permițând creșteri de productivitate de până la 21%. În plus, sistemul trimite energia eliberată în timpul procesului de coborâre înapoi în baterie. În combinație cu sistemul de frânare regenerativ e-GEN de pe seria ESR 1200, consumul de energie poate fi redus cu până la 11%.

Noua generație de stivuitoare cu catarg retractabil Crown ESR 1200Permițând conectivitatea completă, sistemul de operare Gena optimizează performanța stivuitorului și se asigură că informațiile cheie sunt ușor de văzut, înțeles și utilizat. Gena este dinamic și personalizabil în funcție de preferințele individuale, fiind ușor de accesat prin intermediul unui ecran tactil color de 7 inch. Folosind sistemul integrat Gena și interacționând cu sistemul de management al flotei InfoLink, stivuitorul devine partenerul de încredere al operatorului.

Stivuitoarele cu catarg retractabil din seria ESR pot fi personalizate în multe feluri. Pentru ca operatorul să aibă poziția optimă de control, vizibilitate și flux de lucru, scaunul, comenzile, cotiera și display-ul pot fi ajustate ergonomic pentru a se potrivi nevoilor și dimensiunilor fizice ale fiecărui operator. De exemplu, ergonomia avansată unică a cotierei D4 include o suprafață mare, o zonă mobilă pentru mână și o poziționare infinit variabilă. În funcție de preferințe, cotiera poate fi prevăzută cu comenzi dual-lever pentru degete sau cu comenzi multi-task, pentru o operare lină și de înaltă precizie. Sistemele de asistență intuitive, cum sunt Auto Height Select și Capacity Data Monitor, îmbunătățesc și mai mult productivitatea.

Pentru soluții energetice personalizate, este disponibilă o gamă de baterii Crown V-Force plumb-acid sau litiu-ion, împreună cu încărcătoare de baterii potrivite. Soluția adecvată poate fi selectată și ajustată pentru a se potrivi cerințelor specifice de aplicație și infrastructurii la fața locului.

MEq
By MEq ianuarie 22, 2024 16:50