Noua gamă HT28 – un mix de precizie şi robusteţe

MEq
By MEq ianuarie 11, 2017 19:33

Noua gamă HT28 – un mix de precizie şi robusteţe

Bazându-se pe o experiență 30 de ani și pe angajamentul de a oferi produse simple, robuste și fiabile, Haulotte a conceput versatila gamă HT28, care se adaptează cu ușurință tuturor tipurilor de proiecte: lucrări de construcţii, finisaje, lucrări de întreținere și de inspecție, renovarea clădirilor, demolări, construcții pe șantiere navale, exploatări miniere, amenajări peisagistice.

Activ’Lighting System
Pentru a simplifica încărcarea şi descărcarea în camion, Haulotte a dezvoltat un sistem inovativ de iluminare ultraperformant – Activ’Lighting System-Safe Load. Gama HT28 este prima care dispune de acest sistem. Amplasat în mai multe puncte în jurul mașinii, acest sistem iluminează comenzile şi zona din jurul braţului telescopic.
Integrată în protecţia cutiei de control, noua generaţie a sistemului secundar de protecţie Haulotte Activ’Shield Bar 2.0 oferă operatorilor un plus de siguranţă.
Cu un acces lateral maxim de aprox. 24 m, operatorii pot ajunge chiar şi în cele mai inaccesibile zone de lucru. Iar graţie mişcărilor perfect simultane, braţul telescopic se extinde rapid la lungime maximă.

Dual Load Capacity (ca opţiune)
Din cauza limitelor de greutate ale nacelei, utilizatorii nu pot încărca întotdeauna tot echipamentul de care au nevoie. De aceea, gama HT28 include opţiunea Dual Load Capacity, în configuraţia 230 / 350 kg. În modul 350 kg, nacela poate suporta o sarcină extra de 40%.
Gama HT28 a fost concepută pentru a se deplasa cu uşurinţă chiar şi în terenuri accidentate sau în zone greu accesibile, având o gardă la sol ridicată ce îi permite să treacă uşor peste obstacole şi un coeficient de rampă de 45%.
Gama HT28 este echipată cu sistemul de diagnosticare integrat Activ’Screen, ce oferă acces la: setările maşinii; alerte de întreţinere şi intervale de service; modificări ale setărilor generale; detalii despre funcţionarea defectuoasă a maşinii. Activ’Screen se comportă ca un veritabil asistent, sprijinind utilizatorii în efectuarea operaţiunilor zilnice de întreţinere.
Pentru managementul flotei, gama HT28 este echipată standard cu un conector universal pentru sisteme telematice. Acesta se adaptează oricărui tip de sistem, fără a impune folosirea unei soluţii telematice specifice.

Stop Emission System
Atunci când operatorii lucrează la înălţime, adesea se întâmplă ca motorul să funcţioneze în gol. De aceea, gama HT28 este echipată cu sistemul inovativ Stop Emission ce opreşte şi reporneşte automat motorul. Acest sistem reduce uzura motorului şi a componentelor periferice cu până la 20%, lungind durata de viaţă a motorului şi asigurându-i o valoare reziduală ridicată. În plus, prin reducerea consumului de combustibil se reduc şi costurile de operare. Şi pentru că maşina este mai silenţioasă cu până la 20%, asta o face operabilă şi în zone sensibile precum spitale, şcoli, clădiri de birouri etc.
Oferind siguranţă maximă, platformele de lucru la înălţime Haulotte sunt conforme cu cele mai avansate reglementări internaționale, în special cu standardele din Europa, Asia, Australia și America de Nord.

MEq
By MEq ianuarie 11, 2017 19:33