Noua gamă electrică de nacele foarfecă de la Skyjack

MEq
By MEq noiembrie 7, 2023 17:41

Noua gamă electrică de nacele foarfecă de la Skyjack

Skyjack, companie membră a Linamar Corporation, a anunțat lansarea unei noi game electrice de nacele foarfecă, ce folosește motoare electrice brushless (fără perii) și alte modificări semnificative de design. Gama electrică lansată la nivel global va fi disponibilă începând din 2024 în toate regiunile, înlocuind modelele actuale.

Sistemul de propulsie inovator oferă cicluri de lucru excepționale și comenzi complet proporționale, pentru o experiență superioară de conducere. Noua gamă aduce mai multă eficiență, control superior și un cuplu îmbunătățit. Aceasta înseamnă o îmbunătățire a productivității cu până la 20% a duratei de operare per încărcare. Transmisia E-Drive asigură putere, tracțiune și cuplu consistente, cu capacitatea de a aborda pante de 25%, astfel încât urcarea pe rampele de încărcare să fie ușoară.

Noua gamă electrică de nacele foarfecă de la SkyjackPe durata dezvoltării noilor nacele foarfecă E-Drive DC, Skyjack s-a concentrat pe creșterea timpului de funcționare. Rezultatul a fost o gamă care oferă utilizatorilor mai mult, reducând semnificativ costul de proprietate și îmbunătățind valoarea de revânzare, astfel încât clienții să beneficieze de o rentabilitate îmbunătățită a investiției.

„O durată mai lungă de operare per încărcare și mai puține cicluri de încărcare pe durata de exploatare înseamnă pentru clienții noștri o cheltuială mai mică pe baterii, iar acesta este doar unul dintre multele beneficii”, a spus Corey Connolly, Senior Product Manager la Skyjack.

Pentru a obține aceste îmbunătățiri, toate punctele importante de service sunt ușor accesibile, permițând depanarea și repararea simplă. Motorul de antrenare etanș nu necesită întreținere. Eficiența îmbunătățită a motoarelor roților reduce timpul de încărcare și consumul de energie, ceea ce reduce costurile și, totodată, întreținerea bateriei. Motoarele roților directoare nu prezintă vreun risc potențial de scurgeri de ulei, iar conexiunile hidraulice sunt reduse cu 70%. Opțional există un sistem de retenție a scurgerilor accidentale (ECOTRAY).

„Încă de când am introdus conceptul E-Drive pe gama noastră Vertical Mast (nacele verticale), am fost încântați de această lansare. Noile noastre nacele verticale au fost foarte bine primite, iar acum, după mai bine de doi ani pe piață, vedem E-Drive ca un câștigător. Sunt sigură că toți clienții vor saluta această noutate în gama noastră de nacele foarfecă”, a mai spus Corey Connolly.

Nacelele vor purta o nouă denumire, unde „E” va semnifica E-Drive (de exemplu „SJ3219 E”). În plus, noua gamă Skyjack va purta eticheta ECO. De altfel, Skyjack a introdus această etichetă ECO pentru a oferi clienților săi produse care să aducă avantaje de mediu și sustenabilitate pe termen lung.

MEq
By MEq noiembrie 7, 2023 17:41