Noua cabină cubică a macaralelor Linden Comansa

MEq
By MEq august 11, 2017 17:54

Noua cabină cubică a macaralelor Linden Comansa

Îmbinarea unui aspect plăcut cu productivitatea și confortul într-un singur produs nu este o sarcină simplă, mai ales când vine vorba despre utilajele pentru construcții. Totuși, noua cabină CUBE a macaralelor turn Linden Comansa combină aceste trei calități.

Vizibilitatea corespunzătoare a șantierului și a zonei de lucru este asigurată de partea frontală a cabinei CUBE, care dispune de zone vitrate nu numai în față, ci și pe laterale și podea, și chiar deasupra, atunci când este instalată pe macarale cu braț înclinat (luffing jib). Datorită vizibilității optime asupra sarcinii și zonei de lucru, operatorul macaralei are un control mai mare asupra operațiunilor și zonei înconjurătoare, ceea ce înseamnă o siguranță mai mare.

În ceea ce privește aspectul exterior, scopul este un design modern și inovator, care conferă macaralelor Linden Comansa un look distinctiv. La interior, toate elementele au fost proiectate pentru a transmite confort utilizatorului, prin materiale și finisaje de bună calitate.
Designul în formă de cub al cabinei cu geamuri drepte din sticlă nu doar arată bine, ci și maximizează utilizarea spațiului, ceea ce nu este posibil cu panouri frontale curbate sau cu ferestre înclinate. Datorită acestui design cubic, toate elementele cabinei sunt distribuite într-un mod mai inteligent și există un spațiu suplimentar pentru ergonomia operatorului, precum și pentru o a doua persoană.

Macaralele Linden Comansa sunt operate în întreaga lume, astfel că designul cabinei CUBE a ținut cont de cerințele termice extreme, atât din zonele calde, cât și reci. Noua cabină va fi disponibilă în două dimensiuni, L și XL, și vine ca dotare standard pe majoritatea macaralelor Linden Comansa. Gama mai mică, precum modelele 11LC132 și 11LC90 și modelele din gama LC500, vor păstra deocamdată cabina actuală, mai mică. Noile cabine L și XL sunt puțin mai mari decât cele actuale, astfel că nu pot fi instalate pe macaralele turn deja livrate.

Noua cabină CUBE oferă utilizatorilor o serie de avantaje ergonomice:
– Vizibilitate completă a zonei de lucru, datorită geamului frontal complet, cu sticlă colorată pentru a evita excesul de lumină
– Acces optim la indicatorii digitali și la ecranul tactil multifuncțional
– O poziționare mai bună scaunului
– O postură mai bună a operatorului macaralei

De asemenea, a fost posibilă creșterea semnificativă a numărului de echipamente:
– Un ecran tactil multifuncțional ușor de utilizat, care emite avertismente luminoase / sonore despre starea macaralei
– Preinstalare pentru sistemul de aer condiționat de pe acoperiș și sisteme „split”.
– Sistem radio
– Spații de depozitare
– Parasolare pentru geamul frontal și cele laterale (și pentru geamul din acoperiș, la versiunile de macara luffing jib)

Multe dintre îmbunătățirile introduse pe cabina CUBE au venit de la sugestiile clienților și distribuitorilor, de-a lungul anilor. Cabina XL CUBE va fi disponibilă începând cu octombrie 2017, iar dimensiunea L, din noiembrie.

MEq
By MEq august 11, 2017 17:54