HG introduce dumperul 100% electric de 2 tone, HG E2000

MEq
By MEq iulie 25, 2023 15:08

HG introduce dumperul 100% electric de 2 tone, HG E2000

Dumperul 100% electric de 2 tone rivalizează în termeni de performanțe modelele actuale de pe piață propulsate de motoare cu ardere internă. Noul dumper HG E2000 a fost testat și optimizat în ultimul an în colaborare cu diferiți contractori danezi.

Cu o autonomie efectivă de până la 12 ore, dumperul poate lucra cu ușurință o zi întreagă. În plus, acceptă toate tipurile de încărcare folosind un charger intern care se poate conecta la o priză de mașină sau la una obișnuită de 220 V. Dumperul se încarcă rapid, având nevoie de aproximativ 3,5 ore pentru o încărcare de la 0 la 100%, și de 2 ore, de la 20 la 80%.

Producătorul danez HG introduce dumperul 100% electric de 2 tone, HG E2000„Suntem încântați și mândri că am reușit să lansăm un astfel de utilaj inovator. Avem peste cinci ani de experiență cu dumperul 100% electric de 1 tonă, așa că obiectivul nostru este să promovăm tranziția electrică. Facem aceasta prin dezvoltarea mai multor inovații electrice care permit companiilor de construcții să reducă emisiile, în special în orașele mai mari din întreaga lume”, a spus Nikolaj Birkerod, Managing Director la HG.

Noul dumper HG E2000 a fost testat pe șantiere și poate face față provocărilor de care utilajele au parte în aceste medii de operare. Are tracțiune integrală, inclusiv cuplu individual pe toate roțile, ceea ce îl face capabil pentru deplasarea în medii off-road.

„Ambiția noastră este să asigurăm clienților noștri cel mai mic cost de proprietate atunci când folosesc un utilaj HG. Tot el a fost obiectivul nostru și cu miile de dumpere „Super Skub” de 1 tonă care lucrează prin Europa. Desigur, acesta este și cazul dumperului nostru 100% electric de 2 tone. Ca atare, l-am testat și ne-am asigurat că se ridică la cele mai înalte standarde de calitate”, a mai spus Nikolaj Birkerod.

Pe lângă asigurarea unui mediu de lucru cu emisii de noxe semnificativ mai puține, HG E2000 contribuie și la promovarea unui șantier „mai social” (spune producătorul), deoarece dumperul este mai silențios și permite socializarea în cadrul echipei de muncitori. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că echipa poate începe programul mai devreme (la ore mai mici) sau îl poate termina mai târziu, fără să polueze fonic zona în care se desfășoară lucrările.

MEq
By MEq iulie 25, 2023 15:08