Noua anvelopă Magna MA02 Scraper pentru screpere și autogredere

MEq
By MEq noiembrie 2, 2018 18:37

Noua anvelopă Magna MA02 Scraper pentru screpere și autogredere

Magna Tyres Group a lansat noua anvelopă Magna MA02 Scraper, concepută în mod explicit pentru screpere și autogredere. Aceasta este proiectată și construită cu un model unic non-direcțional E3 „rock” al benzii de rulare, care va îmbunătăți considerabil tracțiunea și performanța. Construcția radială a anvelopei asigură mai multe straturi robuste protectoare, ceea ce permite performanțe mai bune privind sarcina și un confort sporit pentru operator.

În plus, acumularea de căldură în interiorul anvelopei este redusă considerabil prin utilizarea unei noi tehnologii înglobate în carcasa de ultimă oră a anvelopei. Indiferent de cât de dificil este terenul, funcționarea utilajelor grele va fi mai ușoară, mai durabilă și mai puțin costisitoare.

Inițial va disponibilă în trei dimensiuni diferite (29.5R29 – 33.25R29 – 37.25R35), cu o sarcină maximă de până la 23.600 kg. Odată cu această nouă lansare, Magna Tyres răspunde rapid cererii tot mai mari a pieței pentru aceste dimensiuni căutate pentru scrapere. Noul model de anvelopă Magna MA02 Scraper este deja în producție și este disponibil pentru comercializare la dealerii producătorului.

MEq
By MEq noiembrie 2, 2018 18:37