Noile grinzi de nivelare Cat asigură nivelarea productivă a materialelor

MEq
By MEq iunie 18, 2024 17:35

Noile grinzi de nivelare Cat asigură nivelarea productivă a materialelor

Story Highlights

  • Caterpillar
  • grinzi de nivelare Cat
  • Cat Grading Beams
  • tiltrotator Cat
  • Bergerat Monnoyeur Romania - dealer oficial Caterpillar

Related Articles

Noile grinzi de nivelare Cat (Grading Beams) pentru atașarea la tiltrotatoare Cat permit constructorilor să efectueze lucrări de nivelare și compactare dinamice și eficiente, folosind excavatorul. Asocierea cu tiltrotatoarele Cat permite rotirea bidirecțională la 360 grade, precum și înclinarea stânga/dreapta la 40 grade a grinzii de nivelare, crescând astfel versatilitatea uneltei de lucru. Tamburul grinzilor de nivelare, reglabil mecanic pe înălțime – de la -10 mm sub cota șasiului grinzii la +20 mm deasupra ei – adaptează în mod flexibil nivelul dorit de compactare în funcție de tipul de material. Prevenind lipirea materialului de tambur, racleta reglabilă de curățare a tamburului permite utilizarea acestui atașament cu argilă, nămol și alte materiale lipicioase.

Noile grinzi de nivelare Cat asigură nivelarea productivă a materialelorDisponibile în cinci lățimi, de la 1250 la 3000 mm, grinzile de nivelare Cat abordează rapid o gamă largă de aplicații, de la nivelarea căilor de acces până la aplicații mai mari de pregătire a șantierului. Deschiderea superioară mare, cu laturi extinse și plăci laterale solide, permite grinzii de nivelare să răspândească, să compacteze și să niveleze materialele rapid și eficient. Foarte rezistentă la abraziune, partea inferioară a grinzii, realizată din oțel Hardox 500, protejează șasiul uneltei de lucru pentru o operare de lungă durată. Șasiul sudat al grinzii de nivelare crește rigiditatea structurală, în timp ce plăcile de susținere suplimentare de pe șasiul heavy-duty extind rezistența grinzii și durata de exploatare generală.

Fiind compatibile cu tehnologia Cat Grade prin intermediul atașamentului Cat Tiltrotator, constructorii pot folosi grinzile Cat Grading pentru a nivela materialul în acord cu planul de lucru, îmbunătățind precizia și economisind timp. Funcția de recunoaștere a uneltelor de lucru disponibile confirmă automat identitatea atașamentului pentru a se asigura că toate setările – presiune, debit și dimensiuni – sunt corecte, permițând operatorilor să se apuce rapid de lucru.

Tehnologia standard Cat PL161 (Attachment Locator) permite urmărirea simplă a uneltelor de lucru pe toate șantierele, reducând posibilitatea pierderii grinzii de nivelare și acordând asistență de întreținere și înlocuire. Tehnologia PL161 se integrează în interfața VisionLink, permițând managementul flotei de pe un singur dispozitiv mobil.

MEq
By MEq iunie 18, 2024 17:35