Opţiune Trimble Ready din fabrică, pe screperele K-Tec

MEq
By MEq martie 24, 2017 02:39

Opţiune Trimble Ready din fabrică, pe screperele K-Tec

Trimble şi K-Tec Earthmovers Inc. au anunţat instalarea din fabrică a opţiunii Trimble Ready pentru screperele K-Tec. Astfel, utilajele care ies pe poarta fabricii sunt acum gata pentru instalarea sistemului Trimble GCS900 2D sau 3D Grade Control, ce poate reduce semnificativ costurile pentru contractori. Screperele K-Tec Trimble Ready includ un joystick îmbunătăţit, un upgrade al software-ului computerului de bord, cablaje şi suporţi ce permit o instalare mai uşoară.

Anunţul a fost făcut la ConExpo 2017, cel mai mare târg de utilaje pentru construcţii din America de Nord. „K-Tec Earthmovers este încântată să anunţe că poate oferi de acum screpere Trimble Ready clienților noștri pentru a efectua lucrări eficiente și precise de excavare şi nivelare”, a declarat Russ Goossen, CEO al K-Tec Earthmovers Inc. „Această nouă opțiune face instalarea sistemului Trimble GCS900 mai puțin costisitoare pentru contractori.”

„Introducerea opțiunii Trimble Ready pentru screperele K-Tec consolidează angajamentul nostru de a deservi producătorii de echipamente și clienții lor cu tehnologii inovatoare pentru construcții“, a declarat Cloyce Newton, business area manager, Trimble OEM Solutions, Civil Engineering and Construction Division. ” Instalarea tehnologiei Trimble este acum mai puțin costisitoare și mai rapidă, iar clienții K-Tec pot obţine mai repede randament de pe urma investiției lor în tehnologie.”
Opţiunea Trimble Ready pentru creperele K-Tec este acum disponibilă pe modelele 2017 la nivel global, prin intermediul reţelei de distribuţie K-Tec.

MEq
By MEq martie 24, 2017 02:39