Noile freze cu tambur dublu Cat asigură precizie și control în lucrări de șanțuri, tuneluri și demolare

MEq
By MEq aprilie 3, 2023 23:40

Noile freze cu tambur dublu Cat asigură precizie și control în lucrări de șanțuri, tuneluri și demolare

Story Highlights

  • Caterpillar
  • freza cu tambur dublu Cat cu rotatie continua
  • unelte de lucru Cat pentru excavator
  • freza cu tambur Cat RC20
  • freza cu tambur Cat RC30
  • Cat Rotary Cutters

Related Articles

Frezele cu tambur dublu Cat pentru excavatoare oferă o productivitate ridicată în materiale dure, în diverse aplicații, cum ar fi săparea de șanțuri și demolarea. Asigurând o frezare controlată și precizie ridicată, frezele cu tambur dublu cu rotație continuă sunt ideale în zone înguste sau medii urbane. De asemenea, pot fi folosite în zone sensibile – în cartiere sau în proximitatea spitalelor –, deoarece au un nivel de zgomot mai redus comparativ cu alte unelte de frezare.

Noile freze cu tambur dublu Cat RC20 și RC30 sunt disponibile pentru a fi utilizate cu bine cunoscutele cuple pin-on, S-type, Cat pin grabber sau CW. De altfel, sunt compatibile cu suporții pentru unelte de lucru hidromecanice Cat, care permit operatorilor să treacă mai ușor de la o lucrare la alta. Pentru lucrări în condiții de spațiu limitat, freza cu tambur poate fi rotită manual la 90 sau 270 de grade. Cu un kit opțional de linii hidraulice, freza cu tambur dublu poate fi rotită la 180 de grade, pentru curățarea șanțurilor înguste sau dacă trebuie să lucreze departe de utilaj, contribuind la creșterea productivității. Ideală în aplicații de frezare sub apă, freza rotativă bi-tambur poate fi scufundată în apă, fără a necesita modificări ale uneltei.

Motorul cu transmisie directă oferă un cuplu ridicat, productivitate și performanță, ajutând operatorii să termine treaba mai rapid. Având un spațiu mai mic între tamburi, aceste freze le permit operatorilor să sape șanțuri mai înguste, cu un consum mai redus de combustibil. Dinții de frezare se pot înlocui cu ușurință folosind o unealtă simplă, iar panourile de întreținere permit accesul rapid și ușor. Garniturile mecanice etanșează elementele lubrifiate și țin departe praful, pentru intervale mai lungi de întreținere. Frezele cu tambur cu rotație continuă fărâmițează materialul pentru a reduce uzura cupelor, în procesul de excavare.

Operatorii pot urmări întreaga flotă de unelte de lucru și utilaje dintr-o singură sursă. Uneltele de lucru sistem de urmărire a activelor pot fi vizualizate în aplicația software VisionLink împreună cu utilajul abonat la funcția Product Link. Atașamentele cu sistem de urmărire a activelor trimit o alertă dacă ies din limitele ușor de configurat ale perimetrului șantierului (sau zonei de lucru stabilite), pentru un plus de siguranță.
Pentru informații suplimentare, contactați distribuitorul local Cat.

MEq
By MEq aprilie 3, 2023 23:40