Noile anvelope de automacara Bridgestone VHS2

MEq
By MEq aprilie 20, 2016 23:04

Noile anvelope de automacara Bridgestone VHS2

Bridgestone a extins gama premium de anvelope on-off-road pentru automacarale prin introducerea modelului VHS2 (V-steel Highway Service 2), prezentat pentru prima dată la târgul Bauma din Munchen, în perioada 11-17 aprilie. Anvelopele au fost construite pentru a asigura durabilitate extinsă, dar și pentru a garanta succesul investiției pentru toate tipurile de automacarale.

Durată sporită de viață a benzii de rulare
Bridgestone a proiectat noul VHS2 pentru reale performanțe premium, oferind durabilitate sporită și uzură lentă, stabilitate la viteze mari și zgomot redus în timpul funcționării. În comparație cu precedentul model VHS, noul Bridgestone VHS2 oferă o durată de viață cu 10% mai mare a benzii de rulare și rezistență sporită la uzura neregulată. Viața benzii de rulare a fost extinsă prin utilizarea de materialele cu tehnologie avansată de la Bridgestone și prin designul îmbunătățit al benzii de rulare, în timp ce designul carcasei a fost optimizat pentru a oferi o distribuție egală a presiunii pe sol pentru o uzură mai uniformă.

Performanță excelentă pe șosea
Odată ce VHS părăsește terenul accidentat și se întoarce pe drum, oferă o călătorie comfortabilă și silențioasă cu stabilitate la viteze mari, datorită designului închis al umărului anvelopei. Secvența variabilă a profilului ajută la reducerea zgomotului anvelopei la viteze mari. Folosind tehnici avansate de construcție dezvoltate de Bridgestone, VHS2 combină cu succes performanțele on si off road într-un pachet ușor, adăugând eficiență operațională în ecuație.
Bridgestone VHS2 este disponibil în dimensiunea 445/95R25 (cu indice de sarcină 174) din aprilie 2016.

MEq
By MEq aprilie 20, 2016 23:04