Noi transmisii cu angrenaje planetare Dana pentru o gamă largă de aplicații

MEq
By MEq august 1, 2022 13:13

Noi transmisii cu angrenaje planetare Dana pentru o gamă largă de aplicații

La începutul acestui an, Dana Incorporated a anunțat introducerea a trei noi transmisii cu angrenaje planetare, cu game extinse de rapoarte, densitate de putere mai bună și design modular, extinzând oferta Spicer Torque-Hub pentru utilaje pe șenile și pe roți, precum și pentru aplicații de troliuri Brevini.

Disponibile acum, noile unități oferă cuplu de ieșire de la 80 kNm la 130 kNm și extind poziția de lider a Dana în furnizarea de soluții flexibile, de înaltă performanță pentru clienții mobili și industriali din întreaga lume.

Noile transmisii cu angrenaje planetare pot fi configurate cu motoare hidraulice Brevini sau motoare electrice Dana TM4, pentru o gamă extinsă de utilaje convenționale și electrificate de ultimă generație, precum macarale pe șenile, instalații de foraj pentru piloți, instalații de foraj rotativ, dumpere șenile, macarale transtainer și trenuri de rulare pe șenile. De asemenea, pot fi folosite cu motoare hidraulice sau electrice pentru troliuri utilizate într-o varietate de aplicații de ridicare, inclusiv pe macarale de construcții, macarale offshore, macarale pentru foraj rotativ.

Prin furnizarea acestor unități și a componentelor asociate, producătorii de echipamente originale pot simplifica achizițiile, pot eficientiza integrarea și asamblarea și pot îmbunătăți viteza de intrare pe piață.

Performanță și versatilitate
Introducerea noilor unități cu angrenaje planetare face parte dintr-o strategie de reproiectare la nivel de serie ce actualizează tehnologiile Dana pentru a oferi cu o densitate îmbunătățită a cuplului, greutate mai mică a întregului ansamblu, viteze crescute de antrenare și mai multă flexibilitate în proiectare.

Linia completă de transmisii cu angrenaje planetare Dana pentru trenuri de rulare pe șenile oferă acum momente de torsiune de la 10 kNm la peste 130 kNm, cu rapoarte disponibile de la 26:1 până la 210:1. Unitățile mari din seria RCT sunt proiectate pentru a funcționa în mod fiabil în condiții extreme de la minus -40 până la 50 de grade Celsius.

Unitățile pentru aplicații mobile pot gestiona turații de până la 5.000 rpm și oferă capacități dinamice de încărcare de mare rezistență, precum și suporți pentru cartuș de motor cu frâne de parcare integrate.

Transmisiile de troliu găzduiesc intrări pentru motoare electrice și hidraulice și furnizează capacități excepționale de sarcină radială, cu cele mai bune cote de cuplu din clasă, conform standardelor stabilite de Federația Europeană de Manipulare a Materialelor (FEM). Transmisiile pot fi personalizate pentru aplicații maritime cu sistem etanș, conceput special pentru medii dure, și îndeplinesc standardele de certificare de siguranță pentru marile organizații internaționale din domeniul aplicațiilor maritime.

MEq
By MEq august 1, 2022 13:13