Noi stivuitoare electrice Cat de la 2.5 la 3.5 tone

MEq
By MEq iunie 3, 2022 12:22

Noi stivuitoare electrice Cat de la 2.5 la 3.5 tone

Cat Lift Trucks a anunțat deja un succesor pentru populara sa gamă de stivuitoare contrabalansate de 2,5 până la 3,5 tone. Va avea numeroase funcții și opțiuni, pentru o productivitate mai mare decât până acum.

Ajutoare automate
Prin intermediul sistemului RDS (Responsive Drive System), stivuitoarele Cat EP25-35AN par să știe cum operatorul dorește să se comporte în orice moment. RDS adaptează rapid caracteristicile de performanță ca reacție la viteza pedalei de accelerație și la mișcările de control hidraulic. De asemenea, toate opririle, pornirile și alte acțiuni se fac acum mai lin.

Alte funcții automate includ: PowerBurst, care se activează atunci când este nevoie de un „boost” suplimentar de accelerație sau de cuplu la urcare, pentru a menține mișcarea rapidă; controlul inteligent în curbe, care asigură viraje line și sigure; blocarea electronică a diferențialului, care sporește încrederea de deplasare pe suprafețe alunecoase.

În tehnologia hidraulică automată se remarcă două progrese – sistemul hidraulic SmoothFlow și reglarea automată a controlului hidraulic. Acestea permit o manipulare mai lină, mai rapidă și mai sigură a sarcinii. Optimizează mișcările catargului și furcii în funcție de greutățile încărcăturii și de înălțimile de ridicare. În timpul ridicărilor mai mari, controlul pasiv al balansării permite absorbția de către șasiu a forțelor de înclinare a catargului.

O experiență pozitivă de condus
Din perspectiva operatorului, toate mișcările hidraulice simultane sau individuale sunt controlate fără efort cu vârful degetelor din comenzile sensibile sau din opțiunea de joystick-uri duble. În același timp, modificările de design au îmbunătățit vederea de jur împrejur pentru a ajuta la poziționarea precisă a stivuitorului și a încărcăturilor sale.

Manevrarea este agilă, în mare parte datorită sistemului de direcție integral OmniTurn. Axa spate cu pivotare la 100°+ permite viraje laterale instantanee, fără a fi nevoie de o mișcare inițială înapoi. Compartimentul operatorului spațios, bine echipat și confortabil, pe suporturi elastice de cauciuc ce elimină vibrațiile, este proiectat ergonomic pentru operarea fără efort a utilajului. Stresul și oboseala sunt reduse și mai mult prin unitățile de acționare silențioase și prin alte tehnologii cu zgomot redus, care includ opțiunea de pompe hidraulice SilentRun+. Iar pentru a răspunde diferitelor nevoi, este disponibilă o gamă reproiectată de opțiuni de cabină rezistentă la intemperii.

Randament ridicat și eficiența costurilor
Clienții de stivuitoare electrice Cat pot opta între puterea unei baterii plumb-acid sau a uneia Li-ion complet integrată. Tehnologia Li-ion îmbunătățește capacitățile stivuitoarelor și permite o încărcare rapidă, pentru operarea continuă fără înlocuirea bateriei.

La fel ca modelele anterioare, gama Cat EP25-35AN este construită pentru a face față sarcinilor intensive în condiții dificile. Calitățile sale durabile, nevoile reduse de întreținere, service-ul ușor și eficiența energetică promit o productivitate mai mare – cu întreruperi minime – și un cost total de operare (TCO) mai mic.

MEq
By MEq iunie 3, 2022 12:22