Noi pachete în sistemul Compact Assist de pe compactoarele Volvo

MEq
By MEq septembrie 8, 2023 21:27

Noi pachete în sistemul Compact Assist de pe compactoarele Volvo

Volvo Construction Equipment a introdus două pachete entry-level în sistemul inteligent de compactare Compact Assist, pentru a se potrivi mai bine cerințelor variate ale clienților ce folosesc gama de cilindri compactori pentru terasamente Volvo.

Concepute pentru clienții care folosesc unele dintre funcționalitățile sistemului existent – dar nu pe toate –, noile pachete „Lite” și „Start” deblochează diferite grade de acces la funcțiile de bază ale tehnologiei Pass Mapping și Compaction Measurement Value (CMV) Mapping – toate accesibile prin display-ul tactil de 10 inch Volvo Co-Pilot. Cu aceste soluții personalizate, clienții pot accesa acum mai ușor avantajele compactării inteligente, primind doar informațiile care le sunt cele mai utile și, la rândul lor, obținând rezultate optime de compactare.

Clienții pot opta acum pentru trei pachete din suita de instrumente Compact Assist de la Volvo CE – fie că doresc măsurători simple de compactare, fie că vizează urmărirea completă a acoperirii și a compactării materialului –, asigurând cea mai rentabilă și relevantă soluție, în funcție de nevoile lor specifice.

1. Lite – Primul dintre cele două noi pachete este opțiunea perfectă pentru cei ce fac primii pași spre îmbunătățirea calității muncii lor de compactare. Acesta integrează un indicator simplu de compactare și o cameră de retrovizoare în monitorul Volvo Co-Pilot, permițând operatorului să urmărească progresul compactării curente și recent finalizate, cu vizibilitate deplină în spatele utilajului.

2. Start – Cealaltă opțiune nouă combină toate funcționalitățile pachetului Lite, plus capacitatea de a vedea lucrările finalizate pe întregul șantier. Cu o funcționalitate sporită, utilizează date GPS pentru a oferi operatorului o hartă clară a trecerilor și mapare CMV.

3. Compact Assist – Oferind cea mai completă funcționalitate a soluției actuale Compact Assist, această opțiune oferă tot ceea ce se regăsește în pachetul Start, precum și localizarea de înaltă precizie și înregistrarea datelor, permițând crearea de rapoarte despre lucrarea terminată și accesul la detalii extinse cu privire la performanțele cilindrului compactor.

Cu noile pachete Compact Assist de pe compactoarele Volvo: “work smarter, not harder”Compactare inteligentă simplificată
Încă de la lansare, Compact Assist a ridicat standardul în industrie în termeni de instrumente inteligente de compactare. Disponibil pe cilindrii compactori pentru terasamente SD75B, SD115B, SD135B și SD160B, sistemul facilitează un proces de compactare mai reușit, ajutând operatorii să înțeleagă unde solul a fost compactat în mod adecvat și unde este nevoie de mai multă atenție – informații utile în special atunci când se lucrează pe șantiere mari.

Una dintre funcțiile sale esențiale este Pass Mapping, datorită căreia clienții pot vizualiza întreaga lucrare și pot ține evidența locurilor în care au compactat, pentru a ști unde este încă nevoie de lucru și pentru a economisi timp și bani.

Un alt instrument cheie este maparea CMV, prin care clienților li se oferă o imagine completă a rezistenței portante a șantierului, permițându-le să identifice un amestec de sol care este prea umed, de exemplu, sau orice infrastructură îngropată. Acest lucru ajută operatorii să identifice zonele care necesită compactare suplimentară sau investigații suplimentare.

Standard înalt de compactare
Cu aceste noi pachete mai personalizate, clienții pot integra mai bine soluția Compact Assist în activitatea de zi cu zi a cilindrilor compactori de sol Volvo, asigurând totodată rezultate excelente de compactare. Deși aceste pachete au fost create pentru compactoarele de sol Volvo, tehnologia Compact Assist este disponibilă și pentru compactoarele de asfalt Volvo, incluzând Pass Mapping, Temperature Mapping, precum și instrumentele Density Mapping and Stiffness (CMV) Mapping.

MEq
By MEq septembrie 8, 2023 21:27