Motoarele Kubota de până în 19 kW, acum certificate Stage V

MEq
By MEq martie 28, 2018 17:28

Motoarele Kubota de până în 19 kW, acum certificate Stage V

Kubota a obținut certificarea pentru standardul de emisii Stage V pentru motoare diesel non-rutiere (Non-Road Mobile Machinery – NRMM), normă care va intra în vigoare în 2019. Autoritatea Federală Germană pentru Transport Auto a certificat 11 modele de motoare Kubota din gama sa de motoare industriale răcite cu apă, toate cu puteri de până la 19 kW. Kubota va oferi aceste motoare certificate pentru utilaje agricole și de construcții, precum și pentru producătorii de echipamente (de exemplu, grupuri electrogene).

Standardul Stage V specifică cerințele privind emisiile pentru toate categoriile de motoare non-rutiere cu aprindere prin compresie (diesel) și cu aprindere prin scânteie, înlocuind Directiva 97/68/EC (Stage IV) și amendamentele acesteia. Standardele sunt valabile începând cu anul 2019, pentru motoarele sub 19 kW și peste 560 kW, și din 2020, pentru motoarele între 56 si 130 kW.

„Poziția noastră de lider de piață se datorează angajamentului nostru continuu pentru cercetare și dezvoltare în domeniul inovării produselor, iar legislația Stage V privind emisiile ne ajută să îmbunătățim acest proces, pe măsură ce ne străduim constant să dezvoltăm tehnologii tot mai eficiente. Motoarele noastre au fost Stage V ready vreme de câțiva ani, însă obținerea certificării Stage V este foarte plină de satisfacții”, a spus Dave Roberts, director executiv Kubota UK.

MEq
By MEq martie 28, 2018 17:28