Miniîncărcătoarele și încărcătoarele compacte pe șenile Cat D3 vor integra noua funcție “smart creep”

MEq
By MEq februarie 22, 2022 21:16

Miniîncărcătoarele și încărcătoarele compacte pe șenile Cat D3 vor integra noua funcție “smart creep”

Story Highlights

  • Caterpillar
  • Cat D3
  • miniincarcatoare Cat
  • skid steere (SSL) Cat
  • incarcatoare compacte pe senile (CTL) Cat
  • Cat D3 SSL (skid steer loaders)
  • Cat D3 CTL (Compact Track Loaders)
  • utilaje Caterpillar
  • Bergerat Monnoyeur Romania

Related Articles

Caterpillar va lansa în curând o nouă funcție inteligentă de deplasare cu viteză redusă (creep) pentru întreaga sa gamă de miniîncărcătoare (SSL) și încărcătoare compacte pe șenile (CTL) Cat D3, funcție care să permită operarea unor unelte de lucru Cat precum frezele la rece și roțile de frezat șanțuri. Smart creep detectează sarcina uneltei de lucru și reglează automat comanda de acționare pentru a menține unealta să funcționeze la cea mai productivă viteză.

Combinația dintre senzorii uneltei de lucru și software-ul alocat echilibrează în mod optim sarcina uneltei de lucru și viteza de deplasare a utilajului, pentru a maximiza productivitatea. Prin detectarea continuă a sarcinii atașamentului de lucru, funcția inteligenta creep crește viteza utilajului, atunci când întâmpină o rezistență mai mică și încetinește automat utilajul când întâmpină o sarcină mai mare. Sarcina motorului rămâne constantă, în timp ce, pe display-ul din cabină, operatorul poate monitoriza presiunea hidraulică.

Smart creep elimină aproximările în ceea ce privește setarea potrivită a vitezei de deplasare lentă pentru operarea uneltei de lucru. Fără ajutorul acestei funcții, setarea prea rapidă a vitezei de deplasare poate conduce la blocarea uneltei de lucru, iar o viteza prea mică duce la pierderea productivității. Software-ul funcției smart creep determină fără probleme și eficient viteza optimă a utilajului pentru condițiile de frezare/tăiere.

Cu această nouă funcție inteligentă de la Caterpillar, operatorul trebuie doar să activeze sistemul standard de control al deplasării lente și să seteze pe display-ul din cabină viteza maximă de deplasare. Odată ce unealta cuplează tăierea, funcția smart creep măsoară sarcina uneltei și ajustează automat comanda de antrenare pe măsură ce începe tăierea. În cazul blocării sau pierderii turației, o funcție de inversare automată din cadrul smart creep schimbă rapid direcția utilajului, pentru a permite deblocarea uneltei de lucru.

Funcția smart creep pe utilajele Cat D3 SSL și CTL va fi disponibilă din al treilea trimestru al lui 2022. Un kit de instalare pe teren, constând din senzori și software-ul pentru utilaj, va fi disponibil pentru miniîncărcătoarele și uneltele de lucru existente. Odată ce vor fi disponibile comercial, noile freze la rece și roți de frezat șanțuri vor fi livrate din fabrică cu hardware-ul necesar instalat, iar noile modele SSL și CTL D3 vor veni din fabrică „smart creep ready”. Pentru mai multe detalii, contactați dealerul autorizat Caterpillar.

MEq
By MEq februarie 22, 2022 21:16