K-Tec și Ashland achiziționează Metalcraft Scrapers

MEq
By MEq mai 18, 2022 15:42

K-Tec și Ashland achiziționează Metalcraft Scrapers

Story Highlights

  • Kinperium Industries Inc.
  • K-Tec Earthmovers
  • Ashland Industries
  • Metalcraft
  • K.A. Group
  • screpere terasiere
  • Metalcraft Scrapers
  • achizitie
  • earthmoving scrapers

Related Articles

K-Tec Earthmovers și Ashland Industries, lideri de piață în sectorul screperelor, au anunțat achiziționarea Metalcraft. Acesta este un constructor de utilaje grele ce oferă produse inovatoare și de calitate la un preț competitiv. Achiziția va asigura o prezență mai mare în sud-estul Statelor Unite, împreună cu oferte extinse de produse ale brandului Metalcraft. Fabrica Metalcraft, situată în Louisville, Georgia, își va menține operațiunile sub conducerea fondatorului Dayton Ratzlaff, care va continua să aibă un rol important în creșterea business-ului Metalcraft.

K-Tec, Ashland și Metalcraft sunt cu toții producători de screpere terasiere și accesorii ce deservesc piețele de construcții, minerit și agricultură. Împreună, toate cele trei mărci fac parte din K.A. Group. Această nouă adăugare în Grupul K.A. va valorifica eficiența organizațională și va contribui la timpi mai scurți de livrare, pe măsură ce capacitățile de producție vor creste; de asemenea, va susține implementarea celor mai bune practici din industrie, pentru îmbunătățirea designului de produs, a sinergiilor de achiziție, a asistenței de service și a culturii companiei.

„Metalcraft este o companie impresionantă, care și-a dezvoltat o nișă în industria utilajelor terasiere. Compania are o cultură (…) care se îmbină perfect cu valorile familiei noastre, în locațiile noastre actuale din Canada și Wisconsin. Ei au o experiență dovedită de a aduce pe piață soluții inovatoare ce completează perfect extinderea ofertelor noastre existente în gama de produse terasiere, pentru piețele de construcții, minerit și agricultură. Reasigur dealerii și clienții Metalcraft că ne angajăm să păstrăm marca Metalcraft și oferta actuală de produse”, a spus Mike Palitsky, președintele și CEO-ul Grupului K.A.

Fondatorul Metalcraft, Dayton Ratzlaff, a spus: „Suntem încântați să ne alăturăm Grupului K.A. în acest următor capitol al poveștii Metalcraft. Vedem mari oportunități pentru operațiunile noastre de a construi mai rapid utilaje care să se potrivească cererii mari de produse. Aștept cu nerăbdare să accesez această nouă putere corporativă, pentru a permite echipei din Georgia să se focuseze pe punctele noastre forte de producție și să continue construirea echipamentelor noastre inovatoare, la o valoare excepțională pentru clienții din întreaga lume.”

Proprietarul Grupului K.A., Kinperium Industries Inc., va continua să investească în noua unitate de producție din Georgia și va sprijini în mod activ concentrarea managementului pe dezvoltarea de noi produse și creșterea eficienței operaționale în întreaga organizație. Metalcraft a fost înființată în 2004 și în scurt timp a devenit un producător recunoscut pentru echipamentele sale de mare capacitate, concepute pentru lucrări terasiere.

MEq
By MEq mai 18, 2022 15:42