Metso își divizează zona de business Minerals Services

MEq
By MEq august 18, 2017 18:11

Metso își divizează zona de business Minerals Services

Metso își va schimba organizarea zonei de business în segmentul Minerals. Actualul sector Minerals Services va fi împărțit în două business-uri separate: Minerals Services și Minerals Consumables. Ambele noi domenii de activitate vor lucra în strânsă colaborare cu segmentul Minerals Capital pentru a oferi clienților soluții optime. Directorii celor două entități vor raporta președintelui și CEO-ului companiei Metso și vor fi membri în comitetul executiv al Metso.

Business-ul Minerals Services va consta în oferirea de piese de schimb și solutii de service, precum și sprijinirea infrastructurilor centrelor de distribuție și reparații. Sectorul Minerals Consumables va grupa business-urile de întreținere, împreună cu turnătoriile și alte operațiuni de producție, precum și cu infrastructura lanțului de aprovizionare.

„Noua structură va permite o împărțire naturală a business-ului de servicii și un focus mai clar pentru stimularea creșterii viitoare a serviciilor în strânsă cooperare cu sectorul echipamentelor pentru minerale”, spune Nico Delvaux, președinte și CEO al Metso.
Noua structură organizațională va intra în vigoare la începutul anului 2018. Metso este o companie industrială de frunte la nivel mondial ce deservește industriiile minieră, de agregate, de reciclare, petrol, gaz, celuloză, hârtie și procesare. Gama sa de produse cuprinde de la echipamente și sisteme de prelucrare a minereurilor și agregatelor până la supape industriale și sisteme de control.

MEq
By MEq august 18, 2017 18:11