Messe München a achiziţionat târgul CTT Moscow

MEq
By MEq februarie 3, 2016 01:18

Messe München a achiziţionat târgul CTT Moscow

Messe München continuă să îşi consolideze poziţia fruntaşă de organizator de târguri şi expoziţii în domeniul utilajelor pentru construcţii, achiziţionând CTT EXPO, desfăşurat anual la Moscova. CTT este al cincilea târg ca mărime la nivel mondial, destinat utilajelor pentru construcţii. Această achiziţie este cea mai mare şi mai importantă din istoria Messe München.

CTT este un eveniment internaţional cunoscut şi reprezintă o adăugare ideală în grupul nostru destinat utilajelor pentru construcţii – a spus Klaus Dittrich, directorul şi CEO-ul consiliului de conducere Messe München. Portofoliul Messe München include: bauma München (cel mai mare târg din lume, în domeniul utilajelor pentru sectoarele de construcţii şi minier); bauma China, desfăşurat în Shanghai (al doilea târg ca mărime în portofoliul Messe München); BAUMA CONEXPO INDIA, în Delhi; BAUMA CONEXPO AFRICA, în Johannesburg; iar de acum, CTT, în Moscova.
Odată cu această achiziţie, organizatorul Messe München atinge o cotă de piaţa globală de peste 50%. Co-organizatorul târgului internaţional CTT este IMAG, o subsidiară a Messe München.
Pentru Messe München, angajamentul luat odată cu această achiziţie reprezintă intrarea pe o piaţă nouă, cu un potenţial mare. CTT s-a desfăşurat anual din 2000 încoace, iar anul acesta îşi va deschide porţile pentru a 17-a oară. Ultima dată, târgul s-a lăudat cu o arie de expoziţie de 53.900 mp şi nu mai puţin de 670 expozanţi.
mmi_pr_2015_Weltkarte_bauma_IMG_800

MEq
By MEq februarie 3, 2016 01:18